Kredi Kasma konusunda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AlayKomutanı[TÜRK] tarafından 5 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar oyunda irislerimi ve lf3lerimi fullemeye çalışıyorum şuanda. Sürekli cpehaneye çok fazla harcama yapıyorum. Roket atar cephanesi ecola kasılma saatim 6 -7 saat içinde 4000 tane harçıyorum 1000 roket 250000 de x1 gidiyor. günlük cephane harcamam 10 m civarı. kazancım ise 20m. Roket atar cephanesini çıkarttıgımda kazancım 30m oluyor. Ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa kasılmak için sadece roket ve x1 mi gerekli? Daha hızlı nasıl kredi kasabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Gemimde hız ve kalkanlar full, 2 iris, 8 lf3 1 lf4 var.

2. Nerede kasılıyorsun ve hangi gemiyi kullanıyorsun ?

3. x-6 x-7 goliath

4. TALIPHAN

TALIPHAN User

CUbikondan ayrılma ben ilk ay sürekli x6 haritasındaydım midem bulanıyodu artık ama mecbur , ayrıca 5 li roket atarı fazla kullanma. İlk ayın sonunda gemi kendi kendine yetecek seviyeye gelir. Benim 4. ayım oldu 700 Milyon credisim var. LF3 - İRİS - ELİT KALKAN - HIZ , x1 mermi ve 500 kredislik roket dısında birşeye para harcama.

5. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

TALIPHAN üyemizin cevabı için teşekkürler. Ben de aynı fikri önermekteyim, eğer ki kalabalık bir sunucuda oynuyorsanız Cubikon grubu ile kasılmanız hem cephane tasarrufu sağlayacaktır hem de daha hızlı şekilde kasılmış olacaksınız.

Geminizin durumuna göre Cubikon grubu bulamadığınız zamanlar Leonov'a geçmenizi ve X-3 ve X-4 haritalarında yaratık kesmeniz öneririm. Kristallon ve Lordakium'lara henüz yeteri kadar hasar veremediğiniz için çok sayıda cephane ve roket harcıyorsunuz. Belirttiğim haritalarda Cephane ve Roket harcamanız yarı yarıya düşecektir.

İyi forumlar.

6. Basit bir hesapla olayı özetleyeyim. Kristallon 400.000 kredi veriyorken can + kalkanı 700.000 civarıdır. Yani 400.000 / 700.000 = 0.571 olur ve hasar başına alacağınız krediyi bulmuş olursunuz. Detaylandıralım, yani 1000 hasar verdiğinizde 571 kredi kazanıyorsunuz.

ECO roketin tanesi 2000 hasar veriyor ve 1500 kredi. 2000 * 0.571 = 1142 kredi oluyor. Yaratığa bir ECO roket attığınızda 1500 harcayıp 1142 kredi kazanıyorsunuz. Bu yüzdendir ki ECO satın alıp harcamak sizi kredi yönünden borçlandırır.

Oyunda kredi olarak en iyi yaratıklar sırasıyla Mindfire, İnvoke, Cubikon, Kristallon gibi yaratıklardır. Küçükler de iyi verebilir ama onların bulunması zor olduğu için hesaba katmadım.

-x-8 haritasında StreuneR kesip çöplerini hangarda satabilirsiniz.
    -x-3, x-4 haritalarında Leonov dizip gördüğünüz tüm yaratıkları kesebilirsiniz.
    -x-6 haritasında Cubikon gruplarına katılabilirsiniz. (Önemli nokta Cubikon'un çöpünü kimse almıyorsa siz alın)
    -x-7 haritasında Kristallon keserek kasabilirsiniz.

.Paradoks., Minerva ve Anxiety bunu beğendi.