kredi kasma yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σzι___[BΣ!A] tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 11 level leonovum 4 lf3 gerisi lf2 4 flax 2 bo02 var flaxları kalkanları tamamlamam için bana kredi gerekiyor oynadıgım server abd doğu 3 iris 15 m lf3 15 m ama bu paraları kasacak seviyeye gelmem için bana baya kredi gerekiyor sizce krediyi nasıl kasmam lazım? skylabım daha gelişmiş değil

2. Konuyu yanlış yere açmışsınız.

En iyi kredi kasma haritası bana göre x-6 ve x-7 haritalarıdır.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme alınmıştır.

4. Merhaba ,

Bu gemi ve ekipmanlara göre eğer arkadaş - klan yoksa tek takılıyorsanız x-3 ve x-4 haritalarında kasabilir - görev yapabilirsiniz. Zamanla skylab'ı geliştirebilir oradan Promerium yollayıp satabilirsiniz. İmha ettiğiniz npc çöplerini toplayıp onları satabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. çok saolun cevaplarınız için

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

Skylab ile 1 hafta 10 günde aegis aldım gerisini sen düşün :D 850.000.000

7. ahmettyran sen nasıl yaptın bana adım adım söylermisin skylbı kaç seviye yaptın hangi npcleri kestin?

8. ANKARALI

ANKARALI User

Cöpleri topla

9. Merhaba,

Devolarium ve Sibelon keserek kasabilirsiniz. Ayrıca Skylab'tan promerium sevkiyatı yapıp satarak da kredi kasabilirsiniz.

İyi Forumlar.

10. Merhaba ;

Devolarium, Sibelon keserek kasabilir, kastığınızı Skylab'a basarak daha çok kredi elde edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

11. Grup ile kasılabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.