KREDİ KASMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 31 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Öncelikle herkese iyi forumlar ben credi kasarak bo2 ve lf3 lerimi tamamlamaya çalışıyorum şuana kadar 1lf3 1bo2 aldım 13 lf3 11bo2 oldu alıyorum fakat aldıktan sonra kredi 2-3 gun kasınca anca öyle çıkarabiliyorum parasını oda promerıum sevkiyat ederek oluyor en ksa yoldan kredi kasma yontemi nedir söylermisiniz ?

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  2. Bence ençok kredi kasma yöntemleri cubikon da bi grup bul veya araya karışmaya çalış , cubikonun çöpünü satmak ve seninde söylediğin gibi skylabını geliştirerek promerium satmak . Bunlarda olmassa en azından tallon keserek bişeyler kasabilirsin.

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

cubi deme bana :) cubi kesiyorum arada daha doğrusu çalışıyorum çünkü cubiye 3-4 kişi girince pc acayip kasıyor nedenini bende anlamış değilim yani cubiyi pek tercih etmiyorum tallin bol bol kesiyorum tallon arada işte

4. Yanına bi arkadaş bul 2 kişi seri seri tallon kesin o zaman :)

NOT: Arkadaşsız veya klansız oyun çok sıkıcı oluyo :D

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

tallon keserim o zaman tşkler

6. günde 100 tallon 100 boss sibelon keserseniz
    100 kristallon =40m credi 40.000.000 credist yani
    100 boss sibelon = 40 m credi 40.000.000 credist yani
    yaptı 80 m credist 30.000 uridium da npc lerden geldi 30 bin uriyle skylab tan promerium istiyecez ambar 4000 olsa 2 m credist 1250 uridiuma
    toplamda 24 kere promerium istiyecez buda bize 48 m credi kazandırır
    128m credi ile 4 m lf3 4 m bo2 alırsak yani 10 lf3 10 bo2 alırız her gün bunu tekrarlarsak 30 günde yani 1 ayda full gemi olursunuz 250.000 uridiumluk tasarımlardan olursunuz

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Yorumun icin tesekkur ederim ama 100 tallon kesebilecekmiyim oda var bi gunumu alir ikisi birlikte sevkiyat işine uri harcamak istemiyorum çok sacma geliyor urimi suanlik pet icin sakliyorum gorev yapmaya calisiyorum onlarda cok sıkıcı oluyor hem kazancinda pek iyi degil maks verdigi credits 400-500k arası

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aldığınız LF3 ve BO2 lerin kredisini 2-3 günde kasabiliyorsanız bu sizin için iyi demektir.

Darkorbit sabır oyunudur.2-3 ayda full olacak diye bir şey yok,yavaş yavaş sindire sindire geliştirilen bir oyundur.

Ben bu oyuna yaklaşık 2008 yılında başladım,bu oyunun sonu yok.İhtiyaçlarınız ise hiç bitmiyor.

Sözü nereye getireceğim,Ekipmanlarınızı yavaş yavaş tamamlayın,acelesi yok.

Sizin için en güzel kredi kasma yöntemi kristallon keserek ve bir klana üye olarak olmalıdır.

Keyifli Forumlar.

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Modum acele etmemin sebebi şu bi klana girdim cogu kisi benden guclu :) tek ben ezigim klandaki arkadaşlar sıkıntı yok fullenirsin filan dedilerde ben çabucak fullenmek istiyorum petimi alicam simdi lf3 lere bo2lere uri harcamak istemiyorum alırsam 2 3 tane daha uriyle alirim gerisini full krediyle suan bi konfim bos geziyorum :) drolara lf3 yetmiyor lf2de takmadim istemiyorumda nedense

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Acele etmekte haklısınız,insan bir an önce Full olmak istiyor;ama olmuyor işte.Oyunun güzelliğide orada.

Kredi ile alabileceğiniz Ekipmanlara urıdıum harcamamanızı tavsiye ederim.

Urıdıumu geliştirmelerde kullanabilirsiniz.

LF 2 lerinizi droitlerinize takarsanız,vuruşunuzun artmasına yardımcı olur.

Keyifli Forumlar.

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Tm modum lf2 takacam o zaman yardımınız icin tesekkur ederim

12. tmm öyle diyorsunda ekipmanlarını bilemeden bir şeydiyemem yani çaktınmı he mesela
    12 lf3
    3 lf2
    1 ıris
    1 flax diye böyle gemi türünü filan ekipmanlarını yazsaydın ona göre ne npc si kesecğini söylerdim sana
    ama benim önerim boss mordon hem tp hem şeref puanı fazla veriyo 25.000 credist 32 uridium yani iyi bir kazanç falza kesersen çok işine yarar hem kolay kesiliyor

13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

13lf3 11bo2 2 iris 4 flax goli-vega-leo var 15 elit hız var pet yok

14. En iyisi Pet için Sevkiyat modülü al hem %30 daha fazla kredi veriyor.
    Sonra cubikon kesmeye çalışın (maxthon tarayıcı kullanın donmuyor eğer donuyorsa RAM ve Ekran kartı düşük olabilir)
    Olmadı cubikon kesildikten sonra gidin ve protegit çöpleri toplayın zenginleştirip petle satarsınız.
    O da olmadı güçlü kişiler tallon fala keserken çoğunlukla çöplerini almazlar onların peşinden gidip çıkınca sşz alın.

15. 13 lf3 ben 8 lf3 ken kesiyodum ama adamlar yardım ediyod git bir günde 40 tallon ve boss sibelon kes boss sibelonda 40 tane

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.