kredi kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 25 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

arkadaslar gemım golıath 10 levelım 4 lf3 1 lf 4 14 adet lf2 var arkadaslar x1 le 2 bın falan vuruyorum argem sadece 1 yanı hıcıbıseyım yok arkadasdlar para kasamıyorum gercekten yardımcı olun skylab falan da olmuyor kasmaya adamda yok klana alan da yok bı lf 3 teklıf basmak ıstedım adam 20 mılyon basmış yaa ben nerde bulcam o kadar da basıcam alıcam da gelısııcem :)

2. userqq

userqq User

Skylabını geliştir ve promerium sevkiyatı yap bir seferde 3m kredi kasabilirsin.X6 haritanda Cubikon gruplarına katıl hem iyi kredi hem de uridium kasabilirsin eğer cubiden düşen çöpü bulabilirsen al ve sat çok fazla hammadde veriyor bir de 15lf3 ve 3-4 iris yapmadan pet almamanı öneririm çok urini yer.Eğer hiç kasılamıyorum diyorsan katlayıcı avantaj paketi al ve pvpde kutu topla harika uridium kasılıyor eğer toplayacaksan pet alabilirsin kutu toplayıcı modülü de alırsan o da seninle beraber toplar.

3. Merhaba ,

Bu ekipman ve duruma göre x-3 / x-4 haritalarında zorlanmadan imha edebileceğiniz npc'leri imha ederek kasabilirsiniz. İmha ettiğiniz Npc'lerin düşen çöplerini toplayıp daha sonra onları satarak kredi elde edebilirsiniz. Ayrıca x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında zorlanmadan yapabileceğiniz görevleri yapabilirsiniz.

Skylab geliştirip zamanla uygun seviyelere getirince Promerium yollayıp satarak kredi kasabilirsiniz. Ayrıca ilerde seprom hammaddesi de çok işinize yarayacaktır.

Skylab Hakkında Bilgiler
    Skylab Görsel Anlatım

Şu anda sevileri nasıl bilmiyorum fakat Temel modül her zaman en üst seviyede olması gerekiyor. Solar ve Depo modülleri ise bir alt seviyesinde. Sol taraftaki toplayıcılar bir alt seviyede diyerek gidiyor.

Temel Modül > 8. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 7. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 6. seviye
    Prometid - Duranium > 5. seviye
    Promerium - Xeno modül > 4. seviye
    Seprom > 3. seviye

Örnek seviye gelişimidir.

İyi forumlar.

4. askentli

askentli User

peki cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım konu kılıtlenebılır.. :)

5. Merhaba ,

Bence acele etmeyin yani çok daha iyi öneriler gelebilir. Bir kaç gün konu açık kalsın gelen yorumları inceleyip hepsinden bir yol haritası belirlersiniz. :)

İyi forumlar.

6. askentli

askentli User

peki çok teşeşkkür ederim :)

7. Krediyi boşver bir an önce pet al 8. seviye yap 3. seviye oto yağma al uri kas. Çok daha hızlı gelişirsin

8. arkadaşların dediği gibi katlayıcı çekip kutu toplayarak uridium kasabilirsin, eğer katlayıcı çekemem diyorsan, x-3 x-4 te kasılarak kazandığın uridium ile LF3 almanı öneririm, 15-20 lf3 e ulaştığında zaten rahatlıkla kredi kasabilecek duruma geleceksin fakat şu an için ya kutu topla ya da kasılarak Lf3 ve hız jeneratörlerini tamamla

9. askentli

askentli User

kutuyu ben toplıycakken pete ne gerek var ki

10. Demekki gerek varKİ Herkes alıyor ..petsiz 10 kutu toplarsın petle 100 kutu :))aradaki fark yani el ile seri şekilde kutu toplanmıyor Pet ve modülleri gemiden daha fazla çalışıyor 1 kamikaze attığınızda bütün yaratıklar ölüyor tek tek kesmeye kalksanız hem kaçan yaratıkları kovalarsınız zaman kaybı olur.... Çabuk fullenmek istiyorsanız pet şart

11. Merhaba ,

İyi güzel PET al diyorsunuz da almakla bitmiyor ki. :) Pet alındıktan sonra yüksek TP veren görev , kapı v.b. şeyler yapılması lazım ki kısa zamanda pet 8 seviye olsun.

8 seviye olabilmesi için pet açık olarak 82.000.000 TP kasılması gerekiyor.

Daha sonra rahat rahat 3. seviye modül ve protokol alınabilsin. Ayrıca bunların slotları , modül ve protokller için yapılacak olan masraf pek az sayılmaz. :)

İyi forumlar.

12. askentli

askentli User

o kamıkaze ne kadar hasar verıuyor

13. 75 bin vuruyor fakat son seviye olması gerek

burada yorum yapan kişiler sanırım hiç 3 lf3 ten gemi kasmamışlar, sana pet al diyorlar ben kesinlikle tavsiye etmiyorum, sen 20 kutu topluyorsan pet ancak 10 kutu topluyor, üstelik ona protokolleri de alman gerek sakın o işe girme

2-3 2-4 te kasıl uri kas, uriyle lf3 al, ya da kamufle al 1 tane, hiç ateş etmeden kutu topla

14. askentli

askentli User

efendım katlayıcı aldım pvp de kutu toplamaya basladım mantık lı degılmı ?

15. çok iyi devam et

16. askentli

askentli User

tum cevaplar için teskkur ederım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.