Kredi Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Arviez tarafından 4 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arviez

Arviez User

Arkadaşlar ben kredi kasma sıkıntısı yaşıyorum ve oyunda her gün 15 16 saat aktif birisiyim şuan levelim 15 hesabımda 12 lf3 1 lf4 10 tane bo2 var ve solace gemisi var skylabım 10 level herşey bakıyorum herkez almış başını gidiyor acık arttırmadaki adamların profillerine bakıyorum 11 12 level 150 200 milyon kredi basıyorlar o levelde bana güzel bir yöntem söylerseniz kredi kasma konusunda sevinirim.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

para ile baslamis olabilirler ,daha cok kutu topluyor olabilirler, henuz lvl ilerlememistir,cop satip kredi kasabilir ,sari tas satabilirsiniz ,5-2 de kasilanlarin yaninda peti acin toplar satarsiniz orda ,klan yardimi alabilirsiniz.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Skylabınızı 20 sevilere çıkarmalısınız.

Bir klana üye olup,kredi desteği alabilirsiniz.

Pet alıp,Petinize ticaret modülü alıp yaratıklardan topladığınız çöpleri anında satabilirsiniz.

X7 haritasında Kristallon keserek hem kredi,hemde uridium kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.