Kredi Transferi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -#SAMET#- tarafından 26 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

Merhaba Değerli Oyun Yönetim ekibi öncelikle Dünkü Miraç Kandiliniz Kutlu olsun
    Sormak İstediğim Soru Ben Oyunu Profesyonel bir şekilde 4 yıldır oynuyorum fakat
    ilk 20. sıradaki hesabım çalınınca bıraktım yaklaşık 2-3 ay sonra tekrar başladım.
    Klan Kredi transferinde Eskiden 500m Bile atılabiliyordu Çok güzeldi tabi Yani en azından oyunun koaly bir tarafı oluyordu Oyunda klanım vardı ve üyelerime 150m kadar atıyordum ve fulleniyorlardı.Duyduklarıma göre Sistem değişmiş Yeni sistem Nasıl acaba İyi günler kolay gelsin.

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Şuankı sistem ilk gün 5 milyon atabılıyorsunuz ve hafta sonuna kadar böylelikle katlanıyor kredı atığınız gemı klandan çıkarsa tkrardan 5 mılyona ınıyor ortalama haftada 250 mılyon atabılıyorsunuz hafta sonunda tkrardan 5 mılyona gunluk ınıyor

Keyıflı forumlar

3. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

Bilgi İçin Teşekkürler Moderatörümde Keşke Katlansaydı ilk 5 milyonsa 10 20 50 yani 1 haftadan sonra tekrar 5 milyona inmeseydi
    Eski sisteme dönülme şansı yokmu ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Maalesef çünkü bu durum bir yerde önlem amaçlı alındı.Klandaki paraların gerçek para olarak satışından sonra bu tür önlemler alındı yapabileceğimiz birşey yok.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.