Destek kredi ve uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheJ3aDBoy tarafından 19 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

1. 171 milyon kredim var bu parayı nasıl değerlendirmeliyim normal aegisim var elitmi almalıyım açık arttırmadan ?

2. 182 k uri var bunun hepsini korsan kutusuna yatırmak istemiyorum 120 k yı anahtara verip zeus ve apis parçası toplayacağım geri kalan 62 k ile ne yapmalıyım kami 3 var

gemi
    spectrum,aegis
    full lf3 2 lf4
    full bo2
    full elit hız
    8 iris
    8 arge

3. kapı açma taktiği varmı ?

Son düzenlenen: 19 Temmuz 2017
  2. _eLy™

_eLy™ User

Bence Zetaya bas önce x2 gününde hem Havoc tamamlarsın hem de anahtar ile günlük dosyası kazanırsın.

3. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

katlayıcı paket alacağım işe yarıyor hem uri kasıyorum hemde enerjide geliyor geçen aldım 1 haftada kutular ile zeta açtım şuan x2 bekliyorum 182 k ile 1 tane zor açarım gibime geliyor :/

4. _eLy™

_eLy™ User

Dediğim gibi bence en mantıklısı o şuan ben de 150Tane yeşil anahtar var geçen gün 3taneye girdim 4x Havoc oldu bu hafta sonu da girerim 3-4 taneye şuan 81/111 de ve 280k uri var kasıyorum yavaş yavaş

5. 1 elite yerine veteran da tercih edebilirsiniz, aegiste %5 hasar göz ardı edilebilecek bir oran bana kalırsa
    2 korsan kutusuna yatırmak yerine tekrar zetaya basabilirsiniz, inidirim paketiyle 80-90k uriye açılıyor ortalama, size geri dönüşü daha faydalı olur.
    3 Herkesin hayalidir sanırım bu :D bir taktik olsa da masraf etmeden az enerjiye açsak. Tamamen şans işi , bilen varsa söylesin biz de rahatlayalım :D :D

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Korsan sandıklarının hepsini bir günde açmaya çalışmayın günde 10-20 tane açın.

Kapı olarak Zeta kapısını galaksi kapıları için çifte ödül gününde yapın.

Kredi ile ihtiyacınız olacak bir ekipman kalmamış dilerseniz ihaleden kamuflaj cpu veya güçlendirici alabilirsiniz.

İyi forumlar...

7. Kredi ile aegis elite güzel bi seçim bence
    Uridium ile ise arkadaşlar da söylemiş zeta açmanı öneririm.Çünkü 2000gg ye 1zeta açtığını düşünürsek % 30 senini indirimin(vip+indirim paket)+gg indirimi ile 1gg =55uri oluyor yani 110k uriye 1 zeta açıyosun zetadan da 50k uri direk sana geliyo geri kala 60k zarar gibi gözüküyo fakat zaten 50anahtar 100 de dosya veriyo havoçları saymıyorum bile zaten 50 anahtar almaya kalksan 60k gibi bi rakam tutar indirimlerle yani bedava arge dosyası ve havoç gelmiş olacak.O yüzden havoçları fulleyene kadar sürekli zeta açmaya çalış derim.Katlayıcı var demiştin pete de oto 3 alabilirsin.Ayrıca 2-3 radar da petini uzaklara götürmene yardım eder.Fakat kurtarma önermem şimdilik.
    Kolay gelsin.

8. Argen cok kotu,arge kas. Senle ayni gemiye sahibim ancak 22 argeyim ben

9. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim :) şuan 4. zetayı yapıyorum gerçektende faydalı birde havoc çıksa :))

10. Havoç çıkmaması daha iyi :D saçma gelicek ama fazladan anahtar dosya kasıyorsunuz eskiden 30 zetada havoçları fullerdik ve cidden fulleyene kadar inanılmaz gelişmiş olurduk şimdi fullenmek daha kolaylaşmış ttabi buna kötü birşey demiyorum kesinlikle fakat zeta çok karlı bi kapı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.