KREDİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Danny733 tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Danny733

Danny733 User

ADAMIN RÜTBESİ ACEMİ ÇAVUŞ FAKAT HER SEFERİNDE AÇIK ARTIRMADA İRİSE 100.000.000 KREDİ VERİYOR. LÜTFEN BANA BUNUN NASIL YAPILABİLİCEĞİNİ AÇIKLAR MISINIZ ???

2. Görevliler zaten uyarır fakat ben baştan söyleyeyim :) forumda komple büyük harf kullanmamaya çalış. :D Sorduğuna gelirsek eğer bir klandaysa ve uzun zamandır üyesi ise haftalık 250 milyon kredi yollanabiliyor. Zamanla bu şekilde biriktirmiş olabilir. :)

3. Danny733

Danny733 User

Tamam kardeş eyvallah. Peki kredi yardımı yapan bi clan bulmama yardımcı olabilir misiniz

4. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Lütfen mesajlarınızı yazarken tümünde büyük harf kullanmayınız ve lütfen aynı konuyu ikinci kez açmayınız. Sorunuzun yanıtına gelince arkadaşımızın dediği gibi bahsettiğiniz oyuncu bir klanın eski oyuncusu olabilir ya da uzun süre oyuna girmediği için rütbesi sıfırlanmıştır.

Keyifli forumlar dilerim.

5. Merhaba,

Gerekli cevap verildiği için konuyu kilitliyorum.Forumdan Kullanıcılar+Oyun bölümünde Klanlar başlığı altında kendinize kredi yardımı yapıcak klan bulabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.