Kredi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by multiturk54, Feb 6, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Selam, arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum. Ya ALLAH aşkına bu insanlar bu kadar krediyi nasıl yapıyorlar 850.000.000 1.000.000.000 ya benim sabahtan akşama bir taraflarım terliyor kasacam diye; seprom çekiyorum yok, promerium çekiyorum yok. Bunlar nasıl yapıyor da biz yapamıyoruz..

Vay arkadaş ya 2006' da oynadığım zamanları özledim, ne bot vardı ne bişey..

Last edited by moderator: Feb 6, 2019
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hafta sonu seri şekilde Hades dönen oyuncular full oldukları için krediye ihtiyaçları olmamasıdır. Bu nedenle yüksek miktarlarda kredi briktirebiliyorlar.

İyi forumlar.

3. Peki "Mod" hades kapısı fazla kredimi veriyor ?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradan Hades Kapısnın toplam Ödüllerin öğrenebilirsiniz. 160 milyon kredi 8 kişi arasında bölündüğünde her hadesden 20 milyon kredi kazanırsınız. Her Pazar günü 50 Hades yaptığınızı düşününce 1 milyar kredi birikiyor :). Haftalarca, aylarca bu şekilde kapı dönüdüğünüzü düşünün :)

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.