Kredili güçlendirmeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XxAnİabLexX tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kredi ile güçlendirmeler olsun mesala hasar güçlendirmesi %2 hasar güçlendirmesi 10 saat 5 milyon credi olsun % 4 dp güçlendirmesi 10 saat 5 m %3 tp güçlendiricisi 10 saat 5 m

2. Fiyat ve %'ler değiştirilebilir oyum olumlu +1. Ama yaparlar mı orası meçhul.

3. Bencede güzel ve makul bir fikir bencede fiyatlar değişebilir..

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bencede güzel abartı yapmamışsın onun için oyum olumlu

5. oranlar ve fiyat değişebilir

6. Dostum bence bu konuyu biraz daha düşün ve düzgün şekilde fiyat ve özellik olarak yazıp anket açmalısın.

7. +1 güzel fikirrrr olmaması hataa

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

-1 saçma olur o kadar kredi harcıyacagına acık artırmadan al :D

9. saçma değil olumlu fakat hem uri ile hem kredi ile birlikte kullanılmamalı.yani uriliği alan krediliği de alırsa bu işin tadınıu kaçırır bu ikisi birleşirse.+1

10. bence mükemmel olur ama 10saat olmamalı hani 10bin uridium var bide 2m credi var yani ama bence mantıklı +1

11. Böyle bir konu var.

12. Yaratık kesenler için oldukça güzel bişey bence, oyum olumlu, anket aç :rolleyes:

13. bence olabilir ama oranlar biraz artmalı diye düşünüyorum yani şundan dolayı mesela hasar artırıcıya 5 mil kredi verceksin ama atıyorum 10.000 hasar veriyorsan %2 lik atış ile sadece 200 artış olacak bana biraz az gibi geldi yani sonuçta bu kredilikleri alanlar oyuna uri veremeyenler alacak en azından biraz avantaj sağlasın
    hiç değilse şöyle olabilir hasar artırıcı %4-5 dp artırıcı %8-10 kalkan güçlendirici %8-10 bence bu tarz olursa ve fiyatı da 3-5 mil olursa iyi olur diye düşünüyorum yani yine aynı mantık bu oyuna para harcamayan birinin de gidip her birine hergün 5 mil üstünde para vermesi de kolay değil hani eğer biraz düzenleme yapılırsa +1 diyorum
    bu arada anket aç

14. bencede anket aç oyum olumlu +1

15. Kalkan ve DP Güçlendiricilerine en az 15m basıyorlar kardeşim :D

16. Bizim server da hasar desteği 100 m den , dp desteği ve kalkan 50-60 m den gidiyor. Tabi bunlar azami değerler değil :D

17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.