Kredinin Değerlendirilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧαℓcαтα-яεтuяπ tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda şu an oldukça az öneme sahip olan kredinin biraz aktif olarak işe yaramasını istiyor tüm kullanıcılar , önerilerim ;

* krediyle alınabilen korsan kutusu benzeri kutu olabilir ve bunlardan cephane,uridium,gg vb malzemeler verilebilir,

*krediyle açılan bi kapı eklenebilir
    (örneğin : zeta =200 k u teta = 200 m c civarı açılsın ödüller az olabilir )

*girildiğinde dakika başı kredi azaltan yeni bi harita olabilir , yaratıklarından kredi hariç uridium ya da cephane veren

korsan haritaları aslında kullanıcıları oyundan bezdiren , soğutan bi yenilikti , aksiyonla kasılmak varken oyuncular şuan uyuklaya uyuklaya kasılmaya ve ögelerini tamamlamaya ya da bot a başvurmaya çalışıyorlar,

*korsan haritalarının kaldırılıp normal haritalara bikaç harita daha ve yeni yaratıklar eklenmesi artı bazı yaratıklarında kesildikten sonra gg vermesi darkorbitin eski heyecanını geri getirebilir,

Nitekim eskiden ezik olsun güçlü olsun bi porta güneşlenen 40 50 kişi bulunurdu şu an çoğu serverde ortalık bomboş,

doğruluğu kişiden kişiye değişen kısımlar çoğunluğa göre değiştirilebilir ,
    herkese kolay gelsin

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

*girildiğinde dakika başı kredi azaltan yeni bi harita olabilir , yaratıklarından kredi hariç uridium ya da cephane veren

Bunun dışında pek desteklediğimi söylemem.Ayrıca siz fikir üstüne fikir yapmışsınız bu şekilde işlem göremez.Bir konu üzerinden yoğunlaşmanız gerekmekte.

İyi forumlar

3. bence dakika başı credi kaybetmek kötü fikir ve teta kapısı için 200 milyon da olmaz

4. Ben dediğin 'az öneme sahip olan kredi' ifadesine katılmıyorum. Credits'in açık arttırma, oyun ekipmanları gibi bir çok alanda kullanıldığından dolayı yeterince önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca senin getirdiğin bu önerilerinden hiç birine sıcak bakmıyorum.

asterix_v2.0 bunu beğendi.
  5. dostum kredi düşüncem orta hal oyuncular için idi , iris lf3 kalkan full kredilik malzemeleri olabildiğince almışızzaten , tasarım için de insan 1-2 milyar kredi biriktirmek istemiyor, dediğim gibi olsa bi heyecan olur belirttiğim oyuncular için, akşama kadar kredi kasar akşam da değerlendirirsin,,

isteğim bi şekilde oyunu canlandıracak oyuncuya sevdirecek yeniliklerin yapılması , bunlar yalnız benim önerilerim değil çoğu kullanıcının arasıra aklına gelen şeyler,işe yarar bi öneri üzerine yoğunlaşıp eksiklerini tamamlayarak oyuna kazandıracak oyunseverlere biraz ilham kaynağı olsun diye yazdım,

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.