Kristal Tozu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «»®AdAmIn«»GüNü®«» tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Ben önceki Darkorbit sürümünde Kristal Tozu diye bi görev almıştım. Ve son olarak Uber Talon kaldı. Ama ödül kısmı bomboş. Sizce bu görev ödül kısmı boş da olsa ödül verir mi?

Not: Daha önce bu konu açılmış lakin kesin bir cevap verilmemiş. Eğer kesin bir bilgiye sahipseniz cevaplamanızı rica ederim. Teşekkürler :)

2. Ancasin

Ancasin User

Görev isimlerine pek dikkat etmiyorum ama f5 çek, düzelmezse de bence resmini çekip supporta yolla.

3. Yalnız bu görev eski Darkorbit'in yani 2012 gibi bi zamanda aldım..

4. Bence ödülü gelmez, çünkü görevler yenilendi ve eski görevler kaldırıldı. Ama forumdaki modlarımızın cevaplarını beklemekle beraber Support'a mail atarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eski görevler kaldırıldı siz yinede görevi yapın belki verir ama ödül bölümü boş yazmışsınız bana kalırsa gelmeyecektir.

Supporta mesaj atarak bilgi almanızda mümkündür arkadaşımızında dediği gibi bir resim alarak sorunuzu sorunuz.

6. Sağolun. Dediğinizi yapacağım.

7. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.