Kristallon kesebilir miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NumanEren4 tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NumanEren4

NumanEren4 User

Merhaba.Gemi:Leonov
    5lf3 6lf2 2bo2 4bo1 1ao3 4elit hız 2tane 6900 hız
    bu sekilde kristallon kesebilir miyim yada en fazla ne kesebilirim?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kesebilirsiniz ama baya uzun sürer o yüzden size tavsiyem eski harita kasılmanızdır.

İyi Forumlar

3. NumanEren4

NumanEren4 User

Tr serverinde lf3 nasıl fulleyebilirim açık arttırmada adamlar 20-30m veriyolar ben bişey yapamıyorum ve iris de aynı şekilde çok fazla teklif veriyorlar nasıl kazanabilirim

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kredi için bir klana katılıp yardım alabilirsiniz.

Skylab ınızı geliştirerek kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. cumalo2727

cumalo2727 User

ben kesebilecegini sanmiyorum zaten ha baskin oldu ha biri geldi derken iyice paranoya oluyoruz
    ben uzun bi sure uri toplamistim avantaj kutusu ile
    kredi kasmaktansa uri toplamak bana daha kolay geliyor katlayici varsa zaten gunde 30bin uri toplayabiliyorsun
    kredit de modumun dedigi gibi skylab onemli ancak senin skylab seviyelerin dusuk diye tahmin ediyorum

6. Merhaba ,

Leonov avantajı ve özellikle x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritaları ile sınırlıdır. Yani diğer haritalarda darbe puanı v.b. özellikleri düşer ve üst haritalarda pek işinize yaramaz. Bir süre daha en azından LF-3 , B0-2 , hız vb. eksiklerinizi biraz toparlayana kadar x-3 ve x-4 haritalarında kasıp görev yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. NumanEren4

NumanEren4 User

skylab seviyelrim nasıl olsun?

8. Merhaba ;

Leonov alıp eski haritada çok rahat kasılabilirsiniz. Skylab'ınızı geliştirebilir, günde 1-2 hatta 3 hammadde gönderimi yaparak krediyi rahatlıkla kasabilirsiniz. Kastığınız krediyle Ticaret'ten LF-3, B0-2 kalkan alarak Kristallon kesebilirsiniz.

Skylab'ınız şu şekilde olsun ;

Gri çerçeveli her zaman diğerlerinden 1 kademe üstte olsun
    Yeşil çerçeveliler diğerlerinden 1 kademe üstte olsun (Gri hariç)
    Kırmızı çerçeveli, Sarı ve Turuncu çerçeveliden 2 kademe üstte olsun
    Sarı çerçeveli, Turuncu çerçeveliden 1 kademe üstte olsun

Yani, Yeşil 5 iken, Kırmızı 4, Sarı 2, Turuncu 1. seviyede olsun.

Hepsini 20 yapmaya çalışın :)

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2015
  9. Merhaba ,

Temel Modül her zaman yüksek olsun , Depo ve Solar Modülü bir alt seviye de olsun. Toplayıcı modüller bir alt diye gidiyor.

Örnek geliştirme ;

Temel Modül > 10. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 9. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 8. seviye
    Prometid - Duranium > 7. seviye
    Promerium - Xeno modül > 6. seviye
    Seprom > 5. seviye

İyi forumlar.

10. ÇORBACI

ÇORBACI User

Kristallon kesersin ama 1 kristallon kesecem diye uğraştığın zamanla eski haritalarda yaratık kessen çok daha fazla uri kasarsın.

11. ahmettyran

ahmettyran Guest

Leo alıp uriyle LF3 kasman gerekiyor. İlla tallon kesecem diyosan boss tallona girme çünkü burası tr serveri çalan çalana normal kriss bile çalarlar adamdan.

12. kardeş bu gemiyle kristalonn kesmeye gitme eski haritalarda daha hızlı kasılırsın ilerde goli alınca kesersin
    katılıyorum gücü yeten yetene herkes başkasınnın yaratığının peşinde yabancı serverlerde böyle bi durum yaşanıyomudur bilmem ama tr serverlerinin hepsinde bu durum var

13. NumanEren4

NumanEren4 User

Teşekkür ederim ama skylabdan gönderiyorum kasabildiğin günde 4-5 k credit sadece skylabdan ve lf3e çok teklif veriyorlar nasıl yaparım

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lf3 ve Bo2 lerinizi 15 adet yapana kadar uridium biriktirip alabilirsiniz.Bu ekipmanlara ulaşınca bir goliat alıp kristallon kesebilirsiniz.

Credilerinizi biriktirerek iris alabilirsiniz ileride.

İyi forumlar

15. NumanEren4

NumanEren4 User

Teşekkür ederim.Başka fikirleri olanları da dinlemek istiyorum.Konu şimdilik kilitlenmesin.

16. Unspoken

Unspoken User

Kardeşim bende diğer arkadaşlara katılıyorum tr serverinde çalma çok fazla oluyor. Ve sen x7 haritasnda en fazla 1200 vurursun.ki zaten sapma payı fazla oluyor ortalama 800-900 vurcaksın. Bu vuruş gücü ile sen bi krise 6-7 dakika uğraşrsın. Haarcadığn lazer roket ve rokatatar parası senin kârını bitirir. Verdiği 128 uridyumun kalır sadece. Kargosunu bile tam alamazsn genilşleticin de yoksa. Ama sen eski haritalarda 6-7 dakkada çok rahat kasılabilirsin. Ayrıca çalma derdi vs. Olmaz. Uridyumla lf3leri ve bo2 leri dengeli olarak 15 e tamamlamalısın. Bence vega alıp pvp de kutu topla. Yada x2 x3 haritasında kutu+sslot kes sürekli. Eminim hızlıca kasarsan saatte 2 uri bile kasabilirsin. çnkü kutular iyi kasıyo gayet. Şu durumda açık artrmada varlık gösteremeyeceğin için uriye yönel. Ve son olarak bence uriyi iyice bibiriktir. 200-250 yapınca % 25 indirim paketi al. Haftalığı sadece 3.5 tl. Bu sayede 200bin uriyle lf3 ve bo2yi rahat tamamlarsn.

17. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Kristallon kesmeniz uzun sürer fakat kristallin ya da x-5 haritasında ki yaratıkları kesmeniz sizin için daha kolay olur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.