kristallon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oksijen-kafayaptı tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa gemim vengeance skylab full para sikintisi yok 16 lf3 13 bo2 gerisi zaten en pahalilari elit hiz vs vs vegayi kutu toplamak icin aldim goliydim basa bas kristallon kesmem icin konfi yazarmisiniz ve bu arada 7 flax 5 arge gemiye ne almaliyim neyi fullemeliyim bo2 mi lf3 mu ve tr1' oldugu icin uri ile almistim 10 lf3 u ve bo2 leri bu carla goli oynasammi iy yoksa vegami goli olsam alpha kapisini yapabilirmiyim pet ve kami alsam

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Konfigrasyon için diroitlerinize 2 veya 4 kalkan koyun kristallon için yetecektir.Diğer geminiz için sorduğunuz sorada ise bence LF-3 lerini fulleyin daha fazla damage daha hızlı kasılmak demektir. Ayrıca konuları açtığımız bölümlere dikkat edelim.Konu ilgili bölüme aktarılmıştır.

Keyifli forumlar.

3. 1 tane bile kalkan takmıyorum, vega, goli hiç fark etmiyor benim için. Yaratıkları dönmeyi iyi öğrenin tek atış almazsınız, en son ne zaman kalkan taktım hatırlamıyorum, sizde kurtulun şu dertten. Maksimum 5 kalkan takın takacaksanız, 5 motor eksiltin gemiye atın kalkanları.

4. crux20

crux20 User

gemiye full lf3 diroidlere full lf3 takıyorum.12 hız 3 kalkan takıyorum.yetiyor.diğer konfi kaçmak için (kaçabildiğimiz yok ama :) ) 2.konfi gemi full hız diroitler full kalkan

5. peki alpha kapisini yapmam icin ozelleiklerimin nasıl olmasi lzim pet ve kami de alsm

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Pet alıcaksanız 3. seviye modul almanız gerekecektir 1.seviyedeki modül pek fayda etmez.

1. Konfigürasyon
    Gemi ve droitler full lazer
    4 hız gerisi kalkan.
    2. Konfigürasyon
    Gemi lazer ful hız droitler full kalkan.

İyi Forumlar.

7. yok bo2 ve lf3 kac tane lazm

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.