Kristallon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 4 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba

16-LF3
    2-B02
    3-ELİT HIZ
    4-İRİS 4-FLAX
    PET VAR 1LVL

Bu ekipmanlarla kritallon kesebilirmiyim ?

Gemi Goli veya Vega olabilir.Şuan Goli ama derseniz vega al alırım.

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Tabi kesebilirsiniz.

Ayrıca oynadığın sunucuda cubikon da kesebilirsin tabi bi arkadaş grubuyla hem daha iyi uridium kasarsın.

İyi forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kristallon keseceksen Goliath daha uygun olur. Ayrıca eksik kalan lazerleri LF-2 ile desteklersen vuruşun biraz daha artacaktır. Aynı şekilde eksik kalan kalkanlarını B0-1 ile tamamlayabilirsin. Böylece kalkan gücünde artacaktır. Tahminen kesebilirsin fakat biraz zaman alabilir. Bu nedenle ya kendi şirketindekiler ya da baskına gelen düşman şirkettekiler saldırabilir. Kasılırken bir taraftan gözün mini haritada filan olsun. :)

4. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Rahatlıkla kesebilirsiniz. Goliath sizin için daha iyi olacaktır. Ve ek tavsiyem, ilk işiniz Irıs'leri fullemek olsun.

İyi forumlar

5. HolyAshura

HolyAshura User

Cevaplar için teşekkürler.Kesmeyi deniyeceğim.

6. Stavoices

Stavoices User

Kesersin ancak biraz zaman alır, kapıya çek zaten şirketinden yardım edenler olur. Umarım irisleri uridium ile almamışsınıdır :)

7. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Irısleri uridium ile almayalım, almaya yeltenenleri uyaralım :)

İy forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Eylül 2016
    Stavoices bunu beğendi.
  8. HolyAshura

HolyAshura User

Maalesef uridium ile aldım 4.sünü alma taraftarı değildimde arkadaşım nolcak al bitane daha dedi öyle gitti o.İlk kesmeyi deniyişimde biri yardım etti direk kestimde 2.yi kesemedim daha düşman kaynıyor ortalık.Irıs de pahalı ya credits ile alınca burda 80m 100m görüyorum çoğu zaman.

9. BO-2 sayınızı arttırırsanız rahat kesebilirsiniz. Ben dönerek kesecem diyorsanız kesebilirsiniz. Ama bence BO-2'yi 7-8 tane yapmanız iyi olur.

10. HolyAshura

HolyAshura User

Şuan zaten onu kasmayı düşünüyorumda hızlı kesmek için kamikaze alabilirim ama pet 2 lvl olduğu için 1.seviye alabilirim.Almama değermi ?

11. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Kamikaze'nin kapılar dışında pek fonksiyonu olduğunu düşünmüyorum. Kastığınız uridiumun bir kısmına ortakmış gibi içecektir :)

İyi forumlar

12. HolyAshura

HolyAshura User

Son bir sorum varda cevabı verince kilitlenebilir.Ben pete kamikaze 1 alırsam ilerde kamikaze 2 için tekrardan para vericem değilmi yani normal satılan parasına kami 1 üstüne eklenmiyor ?

13. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

ben gördüm seni kardesim tr2'desin dimi bak kamikaze 1 veya 2'ye boşa uri verme pet 8. seviye yap 3. seviye kamikaze alırsın kapılarda işine yarar ve döne döne rahat kesersin tallon'u

14. HolyAshura

HolyAshura User

Nerde gördün ya merak ettim :) neyse teşekkürler cevaplar için.

15. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Sorularınıza cevap bulduysanız, isterseniz kilitkeyelim? :)

İyi forumlar

16. Her seviye için ayrıca uri harcaman gerekir.

Kristallonuda buraya sormak yerine önce kesmeyi deneyip başaramazsan nasıl keseceğini burada sorabilirdin.

17. klonaskeri

klonaskeri User

kardeşim boss tallonu bile kaçarak 5 dk gibi bir sürede kesebilirsin

18. HolyAshura

HolyAshura User

Öyle yapıcaktımda boşa uğraşırım falan diye hiç denemedim :) Konu kilitlenebilir cevaplar için teşekkür ederim.

19. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

kamiyi alma peti 8 lwl yap sonra petin ihtiyaçlarını alırsın

20. HolyAshura

HolyAshura User

Çok uzun sürer 8lvl yapmam lvlım 13 şuanda ama bekliyim kasılmasını.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.