KRONOS Çifte Kazanç Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaskfy1907 tarafından 27 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3-4 gündür kronos çifte kazanç günü bekliyorum darkorbit etkinlik takvimini takip ediyorum önceden takvimde yazardı ne zaman olacağı bu aralar takvimlerin içerikleri cok kötü yazmıyor çoğu etkinlik takvimde.Acaba KRONOS çifte kazanç günü ne zaman gelir tahmin olarak bi fikriniz varmı KRONOS açmak için çifte kazanç gününe ihtiyacim var çünkü herşey hazır o günü bekliyorum şuan.

2. Özel günler / saatler sistem tarafından belirleniyor. O yüzden net bir şey söylenemez.
    Konuşmacı köşesinden,

Apis - Zeus ve Diğer Şans Günleri.

Konusundan en son ne zaman çıktığını, ne kadar aralıklarla çıktığını öğrenebilirsiniz.
    Ek olarak cuma günleri yapılan twicht yayınında admin gelecek özel günleri söylüyor arada.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Etkinlikler yazmaktadır.Bahsettiğiniz özel bir gündür.Ne zaman geleceğini arkadaşımızında söylediği gibi bilmiyoruz ancak twicht yayınında bazen bahsedilmektedir.

Buradan en son ne zaman çıktığına bakabilirsiniz.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.