Kronos Günü

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by sametonur1905, Oct 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak. Diyelim benim Kronos için Zeta eksiğim yok. 1/1 yapıldı. Peki Kronos çifte parça vereceği gün 1 zeta daha yaparsam bana farklı 2 kapının parçalarını mı verecek ? Ya da farklı bir açıdan diyelim hiç Gamma yapmadım şuan 0/1, ben Gammayı Kronos x2 gününde yaparsam Gamma 1/1 olacak, diğer parçayı farklı bir kapı için mi verecek ?

Yanıtlar için teşekkürler şimdiden. Konu ben kilitlenebilir diyene kadar kapatılmasın, 2. bir konu açarak uğraşmayayım bu konuyla ilgili tüm sorularımı konu altında yazacağım.

Last edited: Oct 14, 2015
  2. aries123

aries123 User

Hangi kapıyı yaptıysanız o kapıdan parca verir baska kapıdan parca verme gibi bi durum yok.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi diğer şuanda açmakta olduğunuz kronos için parçanız 0/0 olsa (gamma için ) x2 gününde yaptığınızde 1 olur ve diğer yapacağınız kronosa gamma parçası aktarılmaz ya da açmakta olduğunuz kronos kapısı için farklı parça vermez.

Diğer sorunuzu bekliyorum :)

İyi forumlar

4. O zaman çok bekletmeyeyim soru için, pet kapısını yaptığımda rastgele bir Kronos parçası veriyordu ben hem low hem hard olanı yaptım ve 2 Kronos parçası almıştım, yeni gelecek olan Cadılar Bayramında diroit tasarımı verecek olan kapıdada böyle bir şey söz konusu olacak mı ?

5. Onu bilenimiz yok :D

6. Keskin modda bilecek gibi bi hava vardı çok istekli söyledi sorunuzu bekliyorum diye :D

7. Merhabalar;

Şuan için bir bilgi yok,olabilirde olmayabilirde veya farklı ödüller verebilir bekleyelim görelim:).

İyi forumlar.

8. Peki, kilitlenebilir.

9. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.