Kronos hatası hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelordd3858 tarafından 30 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yüzüksüz gemi kasan bir oyuncu olarak birleştiri göremiyorum bildiğim kadarı ile birleştiri göremiyorsak üstümüzdeki taç veya halkalarda gözükmüyor. Bu problemlerden önce yüzüksüz olan gemilere taç vesaire verilmeyecek di mi?

Son düzenlenen: 30 Haziran 2020
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorun düzeldiğinde her oyuncunun hesabı eskisi gibi olacaktır. Yüzüksüz gemilere taç eklemesi yapılamayacaktır eski şekillerinde kalacaklardır. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. the_flood

the_flood User

yüzük ile birleştir arasında herhangi bir bağlantı yok.birleştir çıkmıyorsa pc nin bi çerezlerini temizle oyan tekrardan bağlan.gelmezse sistemsel bir hata olabilir.
    21 parçayı almayıp kronosu açmadan taç alma gibi bişey sözkonusu değildir. zaten modum da yazdı :)

4. İçimi rahatlattınız modum çok çok teşekkür ederim kısa sürede döndüğünüz için ve konuyu kilitleyebilirsiniz

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.