Kronos Kapısı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΝΙGΗΤΜΛΓΣ tarafından 1 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben oyunu bırakmıştım 7-8 ay önce tekrar basladım, bıraktığım sıralarda bir etkinlik oluyordu kronos kapısıyla ilgili örneğin 1 alpha yaptığımızda 2 parça veriyordu çift kapı ekinlği yani o hala oluyormu ona göre tekrar kronos açacağım dün 1 kronos yaptım ama Saturn tasarımı alamadım. Ekstrem bir şey olarak şunu söylemek istiyorum kronos kapısını açmak için ben çok uğraştım eminimki diğer arkadaşlarda çok uğraşmıştır. Saturn tasarımı için yapıyoruzdur çoğumuzda ve bu tasarımın verilmesi sadece ihtimal ve bu tasarım kapıyı yapan herkeze ödül olarak verilse daha iyi olmaz mı sizce? Yani ihtimal değilde kesin olarak verilse mesela çok daha iyi olacağının kanaatindeyim.Teşekkürler.

ezineliYahya bunu beğendi.
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bahsettiğiniz gibi kronos çifte kazanç kampanyası belirsiz zamanlarda sistem tarafından yapılmaktadır. Oyunu takip etmeye devam ediniz. Bu konuda firiklerinizi oyunculara sunmak için Güncelleme ve Fikir Havuzu kısmına konu açınız. Yeni konu açmadan geçmişe dönük tarama yapıp aynı fikirde konu bulunup bulunmadığını kontrol ediniz.

Keyifli Forumlar

3. Yani hala çifte kazanç kampanyası oluyor yanlış anlamadım değil mi?

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Evet, olmaktadır.

Keyifli Forumlar

5. Teşekkürler modum.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Rica ederim. Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.