kronos kapısı hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve —»aЯaƒ«—™ tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar suan alfa ve beta acık bir durumda ikisi de son bölümde x2 kronos kapı parcası sansı gelince ben bu kapıları yapınca 2 parca mı alacagım yoksa tek parca mı simdiden tesekkürler

2. Merhaba ,

Kronos zamanı yaparsanız Alfa için 2 eğer Beta hiç yapılmadıysa ilk önce 2 daha sonra yaptığınızda 1 işler. Yani yapacağınız kapı Kronos için tek sayımı yoksa çift sayı mı ona göre değişiyor.

Kronos kapısı için toplanan parça sayısı Kronos Kapısı etkinliği kapsamında yapılan özel günlerde iki katına çıkar.

İyi forumlar.

3. İkisini de şuana kadar hiç yapmadıysanız 2sinden de 2 şer parça gelecektir.Kronos X-2 günü 26 eylülde gelecek karar sizin.

4. Kronos günü yaparsan 2 parça gelir fakat kapı için 1 parça gerekiyorsa veya kalmışsa 1 parça alırsın.

5. 2 parca gerekiyor :) x2 gününde yapacağım. benim sormak istediğim x2 günü gelince mi atlamaya hazır hale getirilmeli yoksa daha önceden son dalgaya getirip girsek de oluyor mu? Cevabımı aldım tesekkür ederim kilitlenebilir

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Son dalgaya getirip x2 gününde bitirsenizde olur kapıyı , iki parça verecektir.Madem cevabınızı aldınız kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

—»aЯaƒ«—™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.