KRONOS KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 6ALEMLER4 tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6ALEMLER4

6ALEMLER4 User

sa arkadaslar ılgılı cm veya yetkılı mod.lar kronos yaptm ve tasarımı vermedı kıme sorsam tekte vermıs ben cozemedım bu ısı sımdı 2.yı acmak ıcın ugrasıyorum ne yapmm gerek vermesı ıcın veya neden vermemıs ola bılır ?

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Benim bildiğim yapınca kesinlikle tasarım veriyor diye bir şey yok.

3. 6ALEMLER4

6ALEMLER4 User

kesın verıyor demdım bende ama olasılık olarak ılktte %90 lık bırıme verms ben sanırım o kalan %10luk bolumdeyım :S

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ya o sanırım benim yüzümden. 2 gün önce zeta yaptım havoc çıkardım + zetadan gelen 25 anahtarı açtım 5 dk arayla 1-7 de 2 tane lf4 buldum. Dünya daki bütün şansı tükettim diğer insanlara şanssızlık kaldı bence :D

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Bu konu hakkında yanlış bilgi bilmektesiniz . Satürn tasarımı için bir yüzdelik bilgi verilmemiştir . Tasarım gelip gelmemesi sizin şansınıza bağlıdır.

Bu konuyu inceleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

S.S.S. : Kronos Kapısı Hakkında Bilgi

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.