Kronos kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Acta£stFabula tarafından 19 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin herkese

Ben Kronos Kapısında gelen NPC'lerle ilgi birşey sormak istiyorum. Bu NPC'lerin Dp'si, vuruş gücü, kalkanı nasıl belirleniyor ? Nereden öğrenebilirim ?

Bu kapıyı full+full ken mi yapmak avantajlı olur ya da 3lf4 8 iris varken mi yapmalı ?

Son düzenlenen: 19 Eylül 2015
  2. Valla bilemeyecegim.Ama Lf-4 5 tane iken yaptim 8 iris vardi kapi kolay.Fakat koseye kacirip kesmezseniz cok hasar alirisniz.

3. Bende de 3 lf4 8 iris var. Kapıyı yapmak istiyorum ama korkutuyor arkadaşlar yapamazsın diye.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Köşeye göndererek yapabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. Hic korkma yaparsin kami 3 suz uzun surer..

6. Peki gamma kapısı ile kıyaslarsak zorluk dereceleri hakkında be söylersiniz?

7. Bana gore gamma kapisi daha zordur.Ama iyi bi oyuncu icin zor Kapi yok :) Gammada tallinler 26"0 K vuruyor.Keistallonlar x2 ile 1 saat suruyor.(gemi ful lf3 ise) fakat kronos 1 saatte yada 1.30 saatte butiyor x3 ile taklasik 50-60 k x3 harcamistim

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gama kapısı daha zor

İyi Forumlar

9. Süre ve elit sıkıntısı yok :D peki hangi bölümden sonra kapı zorlamaya başlıyor ?

10. Fazla zorlugu yok fakat goliathlarda koseye kacirmadan kesserdeniz cok hasar aliyorusunuz

11. Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun.

Adminim size de teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2015
  12. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.