Öneri Kronos kapısına nasıl girmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar öncelikle hesabımın özelliklerini yazmayla başlamayı duşundum
    4. hangar goliat-sperhead-ageis-citadel
    37 arge
    37 lf4 8-9 tanesi 6-7 lewel diğerleri 2 seviye
    10 iris hepsi 16 seviye
    15 kalkanım 8-9 seviye
    ucus duzenleri bariyer haric hepsi var(yarasa dahil)
    10 havoc
    5 hercules
    istediğiniz başka bir bilgi var ise onlarıda yazabilirim.
    soruma gelicek olursak;
    ben kronosa giricem ve bu ilk girişim sturn tasarımını almak istiyorum tabikide kimi arkadaşlar 2,3 hatta daha fazla denemelerinde aldı ama :D olsun bende almak istiyorum kısacası bu kapıya girerken konfimi nasıl dizmeliyiim ve ne kadar seprom besleme yaparsam bana yeterli olacaktır. bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. ve kapıda ne tür lazer sıkarsam iyi olur sab x4 x3 x2 filan

Son düzenlenen: 3 Nisan 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları , Yeni başlayanlar kısmına açınız

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. RexMarium

RexMarium User

Merhaba,
    Ben sizinden daha aşağı özelliklerde bir gemiyle kronosu 2 kere tamamladım. Öncelikle kapıdaki yaratıkların kalkanının darbesinden çok olduğunu bilmelisiniz. bu yüzden bir konfiniz bence ağır olmalı( pet kamikaze kullanabilmek için), diğer konfiniz ise full hız olmalı, irislerde ise full LF4 olmalı(satürn gemilerden darbe yememk için).
    Size yegane tavsiyem işe şu olacaktır. Hız konfisinde yaratıkları keserken, GÜVE uçuş düzenine sahip olmanız ve hasarı direk gemilerin darbesine vurmanız sizin hem zaman hem mermi bakımından avantajınıza olacaktır. Seprom besleme ise tabiki kapıyı daha rahat hale getirecektir. Başka yardımcı olmamı istediğiniz konu var mı?

4. öncelikle cevabınız icin teşekkür ederim. yaratıkların kalkanı daha cok oldugu icin sab ceksem kami atsam sıkıntı olmaz heralde birde saturn tasarımı sans ama siz 2 kere yapmışsınız acaba siz alabildiniz mi tasarımı? ve hangi gün yapmamı önerirsiniz kapıyı mesela ay başındamı yoksa oyundaki özel günlerde mi? zeus gunu lf4 gunu cifte kronos gunu gibi bir tavsiyeniz var mı acaba?

5. ben ilk seferde aldım satürnü bir ay filan oldu pazar akşamı girdim,önce bi kappa yaptım lf4 verdi hemen peşinden kronosa girdim satürn aldım...aegisle girdim...

6. bende goliatle gircem ekipmanım biraz iyi oldugu icin yoksa ageisle girerdim inş verir şu vizeler bir bitsinde 1 hafta sonra giricem inş verir cok istiyorum..

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kronosa girerken bir tarafı Full vuruş diğer tarafı kalkan ve hız yapabilirsiniz.

Aegis gemisi ve kamikaze 3 ile fazla uzun sürmeyen kolay bir kapı.

Ben dün gece 3.kez yaptım.Maalesef tasarım gemisini yine alamadım.Bir dahakine inşallah.:cool:

Keyifli Forumlar.

8. bende ekipmanım kötü diye aegisle gırmedim,satürnü almak için kendimce bi taktik yaptım goliyle gırersem goli tasarımı olduğu için vermez belki dedim...;) taktiğim tuttu aldım...

9. RexMarium

RexMarium User

Merhaba,
    2.bitirişimde de ulaşamadım malesef tasarıma. Bundan önce 2 farklı sunucudaki gemilerimde ilk yapışımda almıştım Saturn tasarımını ancak bu sunucuda tutmadı henüz. :) Kronosdan kazanılan Saturn tasarımı oyunun genelinde olduğu gibi şans faktörü etkin olan bir tasarım. Onun için herhangi bi önerim olmayacak. Ancak kronosu açmak için gerekli olan 5 Lambda ve 4 Epsilon gibi şu an sizin için gereksiz olan kapıları , çifte kronos gününde bitirmeniz sizi fazladan 2 lambda ve 2epsilon yapmaktan kurtarcaktır ki bu yaklaşık olarak 350.000 uridiuma tekabül eder. Şimdiden başarılar diliyorum.
    İyi Akşamlar

10. merhaba sizde ageisle mi girdiniz yoksa diğer sunucularda kapıya acaba ? ^^gam€^ow€r^^(teşekkür ederim) arkadaşımız almışta ageisle girmeye yatkın hale getirdi beni .)) bu durumda da

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapıya hangi gemiyle girdiğinizin bir önemi yok.İsterseniz vega ile girin,neticede tasarım alacaksanız gelir.Aegisi tavsiye etmemizin sebebi,tamir olmayla vakit kaybetmiyorsunuz.

Keyifli Forumlar.

12. Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim. :) gerekli cevapları aldığımdan dolayı konu kilitlenebilir. iyi oyunlar dilerim. Lazerleriniz ve roketleriniz miss yapmaz inş.

13. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.