kronos satürn günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★MΛXTΞΛM★ΛSWΛ★ tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yılda bir kere gün gelsin o gün kronosu yapanlara satürn tasarımı versin ama yılda bir kere sistem tarafından eklensin yıl başı sonu ortası olabilir bunu zaten sistem belirler bu güne denk getirmek şans ister o gün yapanlara satürnü versin

2. saturun alma şansını artıran bu gün değil alpha dan 1 parca veriyorsa o gün yani kronos günü yaparsan 2 parca alırsın

ben kronosu actim normal gün yaptım saturunu almıştım modlarin dediği gibi ŞANS ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2015
  3. hayır fulltimeoffturkey demek istediğii anlamadın kardeşim benim bu kapıyı acmak zor bu güne getirmekde zor sana verip vermiceğini bilemiyorsun bu gün yapanlar alırsa oyuncular için daha iyi olur bir de bu güne denk getirmek var

4. hımm güzel bi fikir neden olmasın ama DO ekibi neder bilemem

5. yılı beklemeye lüzüm yok 1 ayda 5 kere yap 5.cide granti alyorsun :) 1 yılını heba etme :))

6. Şahsen yaptığım ilk Kronos ta Saturn aldım. Ne kadar Şanslıyım bilemem artık ama öyle özel gündü falan bekleme bence. Eğer ki bir defa açmışsan kapıyı bir defa daha da acabilirsin hem sana faydası olur elitti uridium du hemde oynama hevesin olur.
    Gerçi Saturn tasarımının da pek bir faydası yok baskında falan kullanınca ektradan %20 Dp veriyor o kadar.
    Ben baskına bile enforcer ile gidiyorum. O tasarım bir işe yaramıyor ama yine de sen alacaksın tabii.

7. decal kardeşim 1 ayda herkes açamıyo kardeşim, çogu kişinin hercul havocu full değil ona uğraşıyor

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.