Kronos Yapmadan nasıl Spartan full

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 28 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok denk geldim videolarda olsun oyunda olsun adamlar rütbeli yüzükleri tam kronos tacı yok ama spartan full imkansız birşey bu spartanın birleştire gelmesi için kronos yapmak lazım bu rütbeli adamlar supporta falanmı yazıyor benim tacım yerine yüzüklerim kalsın diye nasıl oluyor birileri açıklasın.

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bazı etkinliklerde kronos kapısını yapmadan da ödül olarak spartan verilebiliyor. Tahminimce bahsettiğiniz kişiler spartanı bu şekilde elde ediyorlar.

İyi Forumlar.

3. WolfWar

WolfWar User

Kronos tacı gibi havalı bişey varken neden taçsız yüzüksüz gemi yapmaya çalışıyorsunuz ki :D

4. Ben uzun zamandır bu oyunu oynuyorum, hiç spartan veren bir etkinlik görmedim, duymadım. Bence arkadaş spartan ile demon u karıştırıyordur zira o da biraz daha koyu sarı bir renk, terör kapısında veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam, rokete etki ediyor.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Geçtiğimiz sene Eylül ayında GameX'de Cubikon Savaşları etkinliği yapılmıştı ve kazanan oyunculara 10 spartan kodu verilmişti. O tarz bir etkinlik ile tamamlamış olabilirler. Fakat dediğiniz gibi benzetme ihtimali de olabilir, her ikisi de mümkündür.

İyi forumlar.

.Paradoks., VALEYARD ve WolfWar bunu beğendi.
  6. oben

oben User

öyle bir yazıyorsunuzki sanki oyunun yarısı yüzüksüz spartanlı gemi dolu gibi..altı üstü toplasan tüm oyunda 10 gemi çıkmaz..şu gördüğünüz videolardan ekleyinde bi görelim bakalım..toplucamı uçuyorlar..

7. bir sürü var böyle sallamıyoruz başkaları gibi neyse konu kilitlenebilir

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.