Destek KRONOS Yardım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

Böyle bir KRONOS u açmak için tahminen kaç GG gerekir. Not: Diğer kapıların şuan parçası sıfır.
    (KRONOS X2 GÜNÜ nde yapıcam kapıların ona göre hesaplanırsa daha iyi olur.)

2. Pek ayrıntılı hesablamadım ama 10-15 k arası diye dusunuyorum

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Peki sence bunu pala ile yapmak mümkün mü :D

4. Merhaba ,

Kronos kapısını galaksi enerjisi yada uridium ile açamıyorsunuz. Kronos kapısına tıkladığınızda belirtilen kapıları yanlarındaki sayılar kadar yapmanız lazım.

Kronos Kapısı

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

Modum yılların oyuncusuyuz saolun fakat o kadarını biliyoruz. Kronos u açmak için diğer kapıları açmak gerek. Kronos un durumu böyle sizce diğer kapıların toplamı kornos x2 gününde hepsi kaç gg ye açılarak kronos açılır demek istemiştim.

6. Merhaba ,

İlk mesajı okuyunca farklı anladım sanırım. :) Bunu hesaplamak çok zor çünkü çok değişik oranlarda açılıyor. Genel olarak kapılar bildiğim kadarı ile 1500-2500 arasında açılıyor.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Peki toplamı tahminen size göre kaç GG de açılır.

8. Merhaba ,

Toplam 18 kapı gerekiyor ve ortalama 2.000 enerjiye açıldığını düşünürsek 36.000 enerji gerekiyor. Tabi ki bu oran değişebilir. :)

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  9. WolfWar

WolfWar User

Kronos x2 gününde yapıcam ve 11 kapı gerekiyor o zaman tahminen 22.000 falan mı gerekiyor. Birde sizce bunu pala ile başarabilirmiyim :D

10. Merhaba ,

Palladium ile olabilir ama oynadığınız server'da 5-3 haritasının durumunu bilemiyorum. Ayrıca bir süre biriktirmeniz gerekecek. :)

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

5-3 bizde EİC de. Birde toplayıcı 3 var. Hiç radar yok. Açıyorum pet i kendi topluyor bende sınavlarıma çaılışıyorum. Hergün 6 saat açık durduğunu varsayarsan tahminen kaç günde toplarım ben bu kadar enerjiyi ?

12. ZupawN

ZupawN User

Minimum 13000 gg ihtiyacınız olacaktır<alpha+beta+gamma 4750, delta 2000, epsilon 2500, kappa 2000, lambda 1750>. Vip + 25% + gg indirimi<13%> = 741000 uridium. Veya 195000 paladium. Saatte 1000 topladığınızı düşünsek, 195 saat eder :)

Eğer x3 zamanı 330000 uridium çekmeyecekseniz, sizin için kronosun erken olduğunu düşünüyorum. Epsilon hiç yapmamışsınız. İlk epsilonu yapıp lf4 almanızı öneririm. Eğer havoçlarınız tam değilse zetadan devam etmelisiniz. 4 kronos yapıp Satürn tasarım kazanamayanlar var. Eğer kronosunuzdan Satürn alamazsanız bir hayli üzülürsünüz ;) İyi oyunlar...

Son düzenlenen: 17 Kasım 2015
    WolfWar bunu beğendi.
  13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

5-3 te Paladyum toplarken radar almanızda fayda var.Ne kadar çok radarınız olursa Pet o kadar uzaklara gidecektir.

3000 lik bir depo yaklaşık olarak 2-3 saat arasında dolmaktadır./15 derseniz 200 GG yapar Adminimizin belirttiği 36,000 GG ye ulaşmanız için yaklaşık olarak 180 güne ihtiyacınız var.

Keyifli Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  14. Tabikide mumkun saatte 50 gg de 750 pala gunde 4 saat de 200 gg hafada 5 gunden 1k gg 6 ay gibi surebilir

WolfWar bunu beğendi.
  15. Kronosu oluruna bırakmanı tavsiye ederim, açılmaya yakın olmadığı sürece çok büyük bir maliyete denk geliyor. Sen normal oyununa bak arada beyaz için alfa beta gamma açarsın, canın sıkılınca bir tane epsilon yapayım belki bir lf4 gelir dersin, kappa dur bir tane yapayım diyeceksin en sonunda zeta için uğraşıp duracaksın sonra bir bakmışsın etkinlikte kronos parçası veren kapılar oluyor mesela pet etkinliğinde gelen görev kapısı veriyordu. Kısacası oyunda keyfine bak satürn çıkmazsa büyük hayal kırıklığı yaşarsın.

WolfWar bunu beğendi.
  16. Tahminen 20.000 gg eder gibime geliyor.
    Bu da 300.000 paladium demek olur.
    Goli üzerinden hesaplarsak 75 depo toplamanız demek olur eğer günde 6 saat oynuyorsanız ve pet ile beraber sizde toplarsanız günde 2 veya 3 depo doldurursunuz.
    Bu da 25-30 güne tekabül ediyor.
    Ve şimdiye kadar hiç kronos açmadığınıza bakılırsa ve daha sadece 1 alpha 1 beta ve 1 zeta parçası varsa sizin için kronos daha erken diye düşünüyorum ve ayrıca kapıyı saturn için yapıyorsanız çıkmama ihtimali de var onuda düşünün derim.

WolfWar bunu beğendi.
  17. eray

eray User

x2 gününde en az
    2 Alpha
    1 Beta
    1 Gamma
    1 Delta
    2 Epsilon
    1 Kappa
    3 Lambda kapısını yapmalısınız.Alpha Gamma Beta 3000-5000 e açılsa,Delta 2000 olsa,2 Epsilon 4000-4500 desek,1 Kappa 2000-2500 desek,3 Lamda 4000-6000 dersek şansa bağlı olarak 15000-20000 arasında açabilirsiniz tabi ama şans faktörü önemli.Ancak benim tavsiyem paladium toplamak yerine pvp de kutu toplamanız olur.İndirim paketi+vip le 70 uriye düşer eğer gg enerji indirimi de gelirse daha da düşer.Saatte ortalama 7000 uri+50 gg dersek saatte 150 gg enerjisi denk gelecek uri+gg enerjisi toplarsınız.Tabi bunlar tahmini rakamlar + sı - si olabilir.Kapıların hepsini de bir günde yapmanız zor olur.Ayrıca Hezarfen varken boşverin Satürn ü :)

WolfWar bunu beğendi.
  18. WolfWar

WolfWar User

güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.