kronos

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***YOK_EDİCİ***2 tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kronosu 2 gün önce yaptım sadece zeta kapısı yaptım ondan sonra gamma 1 olmuş ama ben gamma yapmadım bu doğum gününü kapısının verdiği parça gammanın yüzüğü olarakmı geldi acaba

2. Merhaba ,

Oyuna başladığınızdan beri hiç Gamma yapmadığınız halde Gamma halkası ve Kronos kısmında Gamma kapısını 1 defa yapmış gibi mi gözüküyorsunuz ?

Normalde anladığım kadarı ile etkinlik kapısı rastgele kronos kapısı için 1 tane kapı yapmış gibi veriyor.

İyi forumlar.

3. bi daha baktım eplison ve gama yapmadım halde yapılmış gözüküyor

4. Merhaba ,

Hiç yapmadığınız halde hem halkaları gelmiş hem kronos kısmında 1 defa yapılmış mı gözüküyorlar yoksa sadece kronos kapısı kısmında mı 1 er kere yapıldı gözüküyorlar ?

İyi forumlar.

5. krosnosu 4 gün önce yaptım ondan sonra hiç kapı yapmadım ama bu gün girdimde eplison ve gamma yapılmış olarak gözüküyorr

6. Merhaba ,

Etkinlik görevlerindeki kolay ve zor kapılarını bitirince sistem rastgele kronos'taki kapılardan birisini yapılmış gibi veriyor şeklinde gözüküyor.

İyi forumlar.

7. takemyhard

takemyhard User

görevi yappınca banada lamda 2parça vermiş...sende etkinlik kapısının yaptıysan ..sanada vermiştir rasgele iki yüüzk...

8. webce

webce User

bana yuzuk vermedi be deltayı verseydı tamamdı yuzukler

takemyhard bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

:)) banada delta lazımdı...kronos çifte şans gününde zaten lambdayı yapıp tamalıycaktım....boşa gitii güzelim kapılar :))

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli açıklamalar yapılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.