Destek Kronossuz spartan yapma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 5 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar biliyorsunuz ki spartan driot tarifi kronosu yapınca çıkıyor,

Benim merak ettiğim o zaman yüzüksüz yada yüzüküsüzü boşver 6 yüzüklü olan gemiler nasıl spartanı elde ediyor,

Çünkü bazilari 6 yüzükte bırakıyor daha güzel gözüktüğü için kronos yapmıyor bilerek ama spartanları var adamın şaştım kaldım acaba bilmediğim bir yerden mi çıkıyor spartan??

Adam albay, 6 yüzüklü ama spartanları var

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2020
  2. Hermes ile karıştırıyor olabilir misin? İkisininde harf üzerindeki rengi çok benzer.

3. Yok kardeşim ne hermesi hermes yeşil spartan turuncu renkli
    ayrıca 6 yıldızı bırak yüzüksüz albay yapan adamlar var e koca albay adam spartansız mı oynuyor oyunu görüyorum spartanları full

Ð-ШΛÐΞ bunu beğendi.
  4. Şahsen ben ayırt edemiyorum ikisinin rengini ve eğer spartanları var ise 6 yüzük ya da yüzüksüz gemide profilini supporta at incelensin ama bildiğim kadarı ile spartanın tarifi sadece kronostan geliyor ve kronosu yüzük olmadan bile bir şekilde yaparsan taç geliyor zamanında adminlere sormuştuk

Dontforgetme bunu beğendi.
  5. Kardeşim birinin rengi yeşil, birinin rengi turuncu, ikisinin rengini birbirine benzetmek imkansız
    Artık yüzüksüz gemiler yapılabiliyor gösteriş amaçlı, ben yüzüksüz bu gemiyi yaptım diye,
    Havoc ile herkülün yüzük alınmadan nasıl yapıldığını biliyorum, ama spartan nasıl alınıyor onu çözemedim sonuç olarak kronos bitirmeden tarifi çikmiyor kafam karıştı açıkcası,

Bilen birileri yorum yaparsa daha iyi olur cevapların için sağol..

Ð-ШΛÐΞ bunu beğendi.
  6. Rica ederim

7. dostum sanırım dediğin olay test sunucusunda orada spartan ve prolar ilk geldiğinde oyun vermiş o arkadaşlara o yüzden

OĞUZ-KAĞAN[TÜRK] bunu beğendi.
  8. Test sunucusundan bahsetmiyorum kardeşim gerçek sw den bahsediyorum :D

9. Şu kronos taçları gittiğindeki vakitte görmüş olmayasın ya da fotoğraf gördüysen o vakitten kalmış olmasın ? mümkünse oyuncunun ismi açık şekilde atar mısın resmi buraya uzun süredir yüzüksüz oynuyorum bug vesaire yapmadan spartanı almanın bir yolu yok eğer pilot profili varsa sende oyuncunun desteğe bildir gerekeni yaparlar

Titan. ve Dontforgetme bunu beğendi.
  10. -Star-

-Star- User

Dediğin şey sadece etkinlik ödülü olarak spartan set aldıysa mümkün olarak gözüküyor. Aynı cevapla aylar önce karşılaşmıştım, bahsettiğim gibi bir ödülün sözü geçiyordu cevapta. Hangi etkinliktir bilmiyorum ama sadece böyle mümkün, açık falan yoksa.

11. O zaman yüzüksüz oynayanlar spartansız mı oynuyor kardeşim havoc ve herküllü? Spartan alınmıyor mu? Dediğim gibi bu günlerde pek çok oyuncu yüzüksüz gemi yapıyor, hatta albay yapan bile var ama havoc herkülleri bir şekilde alıyorlar benim merak ettiğim yüzüksüz spartan alınmıyor mu yoksa ben mi yanlış hatirliyorum?

12. Adam belki ayırt edemiyor renkleri gelmiş cevap vermiş elinden geldiği kadar?

13. O zaman yüzüksüz gemi yapımında sadece havoc ve herkül mü oluyor şuan ki şarltarda spartanı ben mi yanlış görmüşümdür? (Gerçekten bilmediğim için soruyorum)

Dediğim gibi yüzüksüz gemi yapan bir çok kişi var şuanda adamlar hatta albay bile yapıyor ama havoc herkülleri var

14. Eğer spartan bir etkinlikte falan dağıtılmadıysa zamanında şuan için almanın bir yolu yok

15. O zaman yüzüksüz gemi yapacaksan sadece havoc ve herkülle oynarım diyorsan yapacaksın dorumudur kardeşim spartan alınmıyorsa, yapanlar bunu bilerek mi yapıyor

16. -Star-

-Star- User

Aynen dediğiniz gibi vali bey :D Sadece havoc, herkül oluyor. Biraz araştırma yaptım ve @Manitu modumuzun şu cevabını buldum.

"Merhaba,

Geçtiğimiz sene Eylül ayında GameX'de Cubikon Savaşları etkinliği yapılmıştı ve kazanan oyunculara 10 spartan kodu verilmişti. O tarz bir etkinlik ile tamamlamış olabilirler. Fakat dediğiniz gibi benzetme ihtimali de olabilir, her ikisi de mümkündür.

İyi forumlar."​

17. Evet bilerek yapıyoruz dostum

18. Hahahahah vali bey :D
    Dediğim gibi benzetme de yapmış olabilirim, ama gördüğüme adım gibi eminim, 6 yüzüklü kalıp spartaanlı olan pek çok gemi görmüştüm gloabal avrupa 1 de

Havoc ve herkülün nasıl elde edildiğini biliyordum, ama , kronosu tamamlamadan nasıl spartanı elde etmişlerdi bayadır aklımda bir merak konusuydu :D Ozaman genel olarak şuan ki sistem de

Yüzüksüz gemi yapmakla havoc- herkül elde edebiliyoruz
    ama ''spartan'' elde edemiyoruz doğrumudur?

19. Evet dostum bir de hermesi de elde edemiyorsun artık delta kapısından geliyor o da :/

20. Anladım birazcık karışık bir konu oldu ama herşey şu geçmişte 10 set verilen spartanlar ile alakalı :D
    Tüm cevaplar için teşekkür ederim yordum biraz kusura bakamyın :D

Hayir benim anlamadığım gerçekten çok zor bir hiç yüzüksüz bir gemi ile nasıl albay-tümgeneral falan yapıyorlar anlamıyorum helal olsun adamlara,