Destek Kronossuz spartan yapma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 5 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Görevleri tam vererek, mindfire ve hades dönerek ama acemi-kurmay binbaşına sırf lambdalar ile bile ulaşabilirsin zor olur ama yapılamayacak bir şey değil

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Olaya basit bir açıklama getirmek isterim. Son gelen enfeksiyon etkinliğinde eskiden kutulardan kronos parçası çıkıyordu(lakin bu etkinlikte bu bonus aktifmiydi bilmiyorum, bu yıl toplama şansım olmadı. Kutu içeriği de bizlerle paylaşılmadığı için net bir şey söylemem mümkün değil. En son geldiği zamanlarda 2-3 tane kranos parçası almıştım. Ayrıca @Manitu takım arkadaşımın da dediği doğrudur.

İyi Forumlar.

3. 1)Kronos kapısı yapmadan spartan tarifi birleştire gelmez.
    2)Yüzükler olmadan kronos yapılsada kronos tacı geliyor. Kafe etkinliklerinden birinde kronos kapısı kazanmıştım. Yüzüksüz gemide yapmıştım kapıyı ve direkt taç gelmişti.
    3)Yüzüklü yüzüksüz albay, kurmay albay gemiler onlar spartansızmı oynuyor? Evet spartansız oynuyorlar droidlerine dikkatli bakmanızda fayda var.
    4)Bir kaç defa oyunda oluşan hata nedeniyle bazı hesaplarda yüzükler ve taçlar kısa süreliğine kayboldu. Çok geçmeden sorun giderildi ve yüzük ve taçlar geri geldi. O zaman görmüş olabilirsiniz
    5)Tr sunucularında yalnızca bir hesapta yüzük ve taç olmadan spartan tasarımları 10 adet var. Oda gamex yada tüyaf fuarındaki darkorbit etkinliğinde kazananlardan birine 10 adet spartan verilmiş. Kazanan kişinin yüzük ve tacı yoktu ondan sebep yüzüksüz full spartan droid tasarımına sahipti. Kendisini tanımıyorum, uzun zaman oldu peki yüzükleri ve tacı almış olabilir.

Bunların haricinde hala yüzüksüz ve taçsız geminin spartanı olduğunu söylüyorsanız itham etmiş gibi olmayayım admin panelinden her türlü ekipman gemilere verilebiliyor. Görevi kötüye kullanmış olan bir admin olabilir. Bu konuda da o hesabı supportta şikayet edebilirsiniz. Eğer böyle birşey olduğu tespit edilirse admin görevden alınır. Bahsettiğiniz hesap ise spartanları silinir veya tamamen kapatılır

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2020
    _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  4. bu dediğiniz olay olsa bile kronosu yapınca taç veriyor yani yüzük bozuluyor..arkadaşın gördüğü olay net cafe etkinliğinde verilmiş ödüldür buda sanırım tüm oyunda 3yada 4 kişide var 1 tanesi global 1 serverinde.

5. TanrıEru

TanrıEru Guest

zamanında etkinlik oldu ve bu etkinliği kazananların hesabına spartan verildi sebebi bu
    Bunun dışında demon droit tasarımının da rengi spartan ile birebir aynı neredeyse onla karıştırıyor olabilirsin

6. titans___

titans___ User

etkinlik spartanı sıralama birincilerine falan mı verdiler çok etkinlik oldu hatırlayamadım da ilk 10 a mı verdiler öylesine soruyorum .