KSİ İç Modül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İç modülün indirimsiz fiyatı 402,750 uridium yazıyor.

Burada ki verilerde indirimsiz fiyatı 320,850 yazıyor.

Bende iç modülleri geliştirdim %30 indirim var iken 2.alıntıda ki gibi 224,595*2= 449,190 gitmesi lazım iken 600 bine yakın uridium gitti.

Benim burada anlatmak istediğim şey 1.alıntının doğru olduğu ama aşağıda ki hesaplamaların yanlış olduğudur.

Konu düzeltilirse sevinirim.

İyi çalışmalar.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bize bu bilgiler merkez tarafından iletildi.Yani bizlerin elinde olan bir durum değil maalesef.

İyi forumlar

3. Karanlık Mod'um bu tabloyu*** (İstiklal Mod) arkadaşımız buldu.

Tablo doğru ama aşağıya geçerken yanlış yazılmış.

Tabloda ki Uridium miktarlarını tek tek topladım doğru çıkıyor.Ama aşağıda hesaplama yapılırken 320,850 Uridium bulmuşlar ve o uridiumdan hesaplama yapılmış :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2015
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gerekli konuyu modumuza ileteceğim herhangibir yanlışlık var ise düzeltecektir.İlginiz için teşekkürler.

İyi forumlar

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Benim bulduğum veriler , Farklı forumlardan ve Dark Orbit Wiki sayfasından alınma.

Şöyle bir durum var ki , Dark Orbit Wiki sayfasında ki tablo , 2009 yılında eklenmiş ( Sayfanın son güncellemesinde ; 2009 tarihi yazılı ) , bu durumda bilginin güncelliği ile ilgili kesin bir durum söz konusu değil.

Diğer bir kaynak , Dark Orbit EU Forumundan , çeviri yapılarak alınma.

İki kaynakta ki farklı maliyetler , benim gözüme çok daha önce çarptı.

Şöyle bir durum var ki ;

Kendim ; KSİ Modüllerini geliştirirken ( Gövde Modülü ) , %30 İndirimli olarak hesapladım ve ikinci kaynaktaki veri ile eşleşti.

Bu durumda tabloda ki verilerin eksi olabileceğini göz önüne alınması gerekiyor.

Kendi kontrol ettiğim üzere , İkinci kaynaktaki veriler , güncel ve doğru veriler gibi görünüyor.

Kesin bilgi için , Talepte bulundum , Ancak geri dönüş henüz sağlanmadı.

Kesin bir bilgi elimizde bulunmadığı içinde , henüz KSİ Maliyetleri ile ilgili bir konu açmadık.

Şimdilik , Durumu merak edenler için , farklı kaynaklardan aldığımız bilgileri veriyoruz.

Bu noktada sizler , ikinci kaynaktaki verileri güncel veriler olarak kabul edebilirsiniz.

Kesin bilgi aldığımızda , KSİ Maliyetleri , Açıklamalar ve Sözlük Kısmında ki , Klan Savaş İstasyonu Konusuna eklenecek yada Farklı bir konu olarak açılacaktır.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.