KSİ Modülleri Geliştirmeleri Çok Pahalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☜тϋяκσ[•вσяđσ•]☞ tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KSİ modül geliştirme fiyatları düşürülsün mü?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sevgili arkadaşlar,bugün ksi modülü geliştirmek istedim fakat fiyatları görünce vaz geçtim sebebi ise çok uçuk olan fiyatları..
    bir modülü 1 lvl den 2 lvl yapmak için %100 ü seçtiğimde 14385 U. veya 9590 U. gibi fiyatlar çıktı ve bu daha başlangıç
    eğer ben 16.seviyeye kadar gitmek istersem tahmin edilemez bir fiyatla karşılaşıyoruz
    Benim önerim bu fiyatlar lf-4 kalkan geliştirmeleriyle aynı fiyat olsun ki hem biz geliştirme yapalım hem darkorbit kazansın

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir KSİ modülünü geliştirme maliyeti ilk levelde 4385 uridir görsel olarak bir hata vardır kısa zamanda düzeltilmesi için teknik ekibe daha önce gönderdik geliştirme maliyetlerinin başındaki 1 rakamı fazladır o yüzden açmış olduğunu fikir kapatılacaktır.

Son düzenlenen: 14 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.