KSİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥BЦŁÐØZ€Я♥ tarafından 17 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KSİ nin canı artırılsın mı

1. Evet artırılmalı

81,6%
  2. Hayır artırılmasın

18,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arttırılması şart

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Nisan 2014
  2. bununla ilgili başka bir konu gördüm o daha iyi idi o şöyleydi:
    adamlar diğer modülleri hiç ellemiyolar hedef bile almıyorlar diyorumki gövdeye saldırmak için önce diyer modülleri yok etsek sonra gövdeye geçsek nasıl olur?

3. Yeterki arttırılsın koskoca modül bu kadar çabuk mu patlar.

4. cяαzψ

cяαzψ User

Konuyu güncelliyorum. Sebep : cok arkalarda kalmış. :)

5. Kesinlikle artırılmalı +1 bi anlamı kalmıyor yoksa

6. bence mantıklı ya artsın canı

7. Siz istasyon kurduğunuz harita da düşmanın dolaşmasına izin vermiyeceksiniz ... Eğer engelleyemiyorsanız o zaman da istasyon açmayacaksınız ...

8. Ben olumsuz oy verdim çünkü ben ABD'de oynuyorum bir savaş istasyonunun yanından geçtim 150k yedim :D Saldırısı yeterli bence canı falanda iyi bizim burada böyle bir sorun yok :D Hem siz de koruyun madem adamlara sıkın bir şeyler yapın yani.

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bu üslubunuz size bandan başka birşey kazandırmaz

Iyi tatiller

10. Olabilir evet savaşların biraz daha aksiyonu kalır adamlar geliyor biz daha tam savaşmadan patlatıyorlar

11. Can artırılması değilde istasyona ait tüm modüllerin absorbesinin yükseltilmesi lazım. Çünkü gerçekten kolay kesiliyor özellikle güveyle seviyesi farketmez en iyi olsa bile max 10 dk alıyor 5-6 kişiyle ve bu bir saçmalık. Absorbesinin %90 a falan çıkması gerek..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.