Kubbe Oluşumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mumu tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mumu

Mumu User

Sa
    Bu droit duzenini alip kulalna varmi
    varsa bi anblatsin lutfen

Kalkan puanları % 25, yenileme ise saniyede % 0.1 artar. Roketler ve roketatarların bekleme süreleri % 25 azalır, ancak lazer hasarı % 50 düşer, hız ise % 100 azalır.

kalkan puani ne demek neyi artiriyor/ Roketlerin bekleme suresi azlir
    lazer dustu hiz 0 yani durdugun yerdesin
    ben bunu nerede kulanacagim ne ise yarar varmi kullanan

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

3. Ölmek üzere pvpde kalmışken savunmaktan başka bir işe yaramaz kio sabit kalıyorsun. Test swde denedim ben teketekte karşıdaki adamın canı senden azcık fazlaysan baktın öleceksin bunu açıyorsun o sana vurmak için yaklaşıyor ancak kalkan arttığı için vuramıyor öyle alırsan ancak. Başka türlü tamamen çöp sayılır. Elinde kalp güve elmas vs. yok ise bunu alman faydasız olacaktır. Benim size tavsiye öncelikle Burgu Oluşumu ya da Halka Oluşumu almanız olacaktır. Geminizin durumuna yada oynayış tipi olarak saldırı savunma hangisini tercih ettiğinize bağlı olarak. 2sinide hem testte hem de kendi gemimde kullandım kullanmayada devam ediyorum. Gayet memnun kaldım. Kapılarda bu ikisini dönüşümlü olarak hatta birde varsa elmasla birlikte kullanırsanız çok ciddi verim alırsınız.

4. Bence çok gereksiz bir düzen. Kalp lazer hasarını %50 değil %5 azaltıyor. Roketlere karşı bir dezavantajı yok. Ama bu tasarım düşürdükçe düşürmüş. Kalp-Elmas değişmeli kullanıyorum gayet memnunum

5. Bende bunlara kadar kalp elmas kullanıyordum bunlar gelince yanlarına burgu ile halkayı ekledim onlarda da güzel oluyor ancak 2 tane seç dersen burgu elmas yaparım biri ile kalkanı doludur diğeri ile boşaltırım. Gayet verimli oluyor.

6. Haklısın :D şu an kalp güve elmas var 3D tasarımlardan kredilik olanları aldım nasılmış diye. ama bilgisayar 3D kaldırmadı :'( . Eğer alırsam burguyu alırım. belki dediğin gibi halka

7. bu tasarımı mesela cubide düşük hasarla kesmeye çalışıyosun ve düşük lazer hasarlı, yani diroitler kalkan olan konfiye geçmek zorunda kaldın diyelim.işte bu vakit bunu kullanmanda fayda var.roket hızı artacaktır kalkan ile birlikte.ufak bir tüyo verdim size.

8. Mumu

Mumu User

Aldim
    dedigin gibi cop @_
    suan butun hepsi var gemide :))

9. Merhaba ,

Arkadaşlar belli durumlarda taktiksel olarak kullanılabilir diye düşünüyorum. Şu anda henüz yeni olduğu için garip gelir fakat zamanla mutlaka taktikler geliştirenler olacaktır. Baktınız mantıklı gelmiyor almayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.