Kubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŦЦГKЦΔZ tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar TR4 sunucusunda EIC şirketinde zar zor bulduğumuz 4-5 kişi ile kubikon yaparken dakika başı karşı şirketten gelen fullerden tek yeme sorunu MMO şirketinde de var mı acaba ? Şirket değiştirmek istiyordum,MMO da rahatça kasılabiliyor muyuz acep ?

2. Merhaba ,

Açıkçası hemen hemen her server'da bu tür durumlar yaşanıyor. Bazılarında çok fazla olabilir bazılarında ise daha az olabilir. Fakat sonuç pek değişmez illa ki baskına gelenler olacaktır.

Oynadığınız server'da durum nedir bilemiyorum ama bilen varsa yazacaktır.

İyi forumlar.

3. Sürekli baskınlar yüzünden battığınızdan şikayetçiyseniz, şirket değiştirmenizi tavsiye ederim.Palladium haritası sizin şirketiniz elinde mi peki?

4. İrisleri tamamlayıp gitmeyi düşünüyordum ama haftasonu nadiren kubikon yapan adam çıkıyor onda da 10 dakikaya dağılıyor zaten diğer türlü görev yapmaya çalışıp sürünüyorum ama pek mümkün gözükmüyor Palladium haritası bizde olsa da olmasa da kubikon yapan adam çıksa ekhangar ve spearhead ile işimi görürdüm ...

5. Bence şirket değiştirmelisiniz.Anladığım kadarıyla şirketiniz çok boş ve sürekli baskın yiyor.Gelişene kadar başka şirkette kalmalısınız.

6. palladium hikaye spaceball kimdeyse oraya gec her spacede mutlaka bi kapi acarim ben. elitlerde cabasi.

7. şirketini degişme geç duşman pwp kamu kutu topla en guzeli

8. Uzaylı-11

Uzaylı-11 User

geçme hiç öyle birşey yok

9. her şirkette olabilecek şeyler bunlar anladığıma göre paladium haritası EIC e ait o zaman pala toplayarak kapı açıp kapı yapın öyle de kasılabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.