küçük bir yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hacı_Ama_Gercek tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Gemimin hiç irisi ve ar-ge'si yok petim de yok sadece uridium namına 9 lf-3 üm ve 10 k uridiumum var biriktirdiğim ve satın aldığım uridiumlarla öncelikle yapmam gereken nedir iris mi lf 3 mü kapılar mı arge mi kafam çok karışık nerden başlayacağımı bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim önerilerinizi bekliyorum

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak iris ve LF3 almakla başlayabilirsiniz birde leonov gemisi akırsanız kasılmanız daha kolay olur X3 haritasında seri bir şekilde NPC kesip gelen kredilerle ticaretten eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.Pet için henüz erken biraz daha beklemenizi öneririm,geminiz sağlamlaştıktan sonra alabilirsiniz.
    Arge gemi için olmazsa olmazlardandır bir an önce basmanızda fayda var derim.

iyi Forumlar.

3. iyi haber şuan zaten gemim leonov :) rotamı iris-lf3-pet-arge şeklinde çizsem uygun mudur yoksa başka bi öneriniz var mı

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İris,Arge,Pet yaparsanız daha iyi olur düşüncesindeyim ama nihayi kararı siz vereceksiniz...İris,LF3,Pet,Arge şeklindede olabilir,başarılar dilerim.

iyi Forumlar.

Hacı_Ama_Gercek bunu beğendi.
  5. çok teşekkürler konu kilitlenebilir

6. Captivity

Captivity User

Öncelik iris olursa iyi olur bir yandanda bo2 kalkanları boşlama derim

7. onalr da var tabi

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.