KÜfür yazan kişiyi şikayet etmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muAff_ tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muAff_

muAff_ User

Evet bugün biri bana karşı küfürlü bir kelime kullandı ve daha sonra Çetin otomatik özelliğinden olacak kendisine ulaşamadım. Yüksek ihtimal çıkıp tekrar girdi ki kick'i kalksın. Çünkü PM'Den yazmıştı. Harflerin yerine sayı koyarak yani...

Daha sonra oyuna tekrar geldiğinde, Global bölümden beni CM'üne şikayet etmeye kalktı, dediğine göre laf atıp küfür ediyormuşum.

Elimde küfürün de, daha sonra beni şikayet etmeye çalışmasının da screen shotları mevcut.

Elimden geleni yapacağım, nereye şikayet ediyoruz ?

Çoluk çocukla oynamak gerçekten zor.

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Supporta yazmalısın forum moderatörleri bu konuda bir şey yapamaz. Haklısın valla zor. Uyutmadan kestiğim uber tallonumu çalan çocuklar var sonra da yoo ben çalmadım deyip beni cm ye şikayet eden...

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Supportta şikayet edebilirsiniz. İşinizi kolaylaştırması ve bilgi almak Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
    Ayrıca üslubunuza lütfen dikkat ediniz tekrarında cezai işlem uygulanacaktır bilginize.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.