Küfürlü mesaj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FRankiE_ tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FRankiE_

FRankiE_ User

Mesaj kutuma küfürlü bi mesaj atılmış.Ben bunu nasıl, nereye şikayet edebilirim (ekran görüntüsü elimde)

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ekran görüntüsü supportta gönderirseniz gereken işlem yapılacaktır.

İyi Forumlar

3. DELISIUS

DELISIUS User

Merhaba,aynı durum bende de hasıl oldu.Yaklaşık 1 hafta önce support'a durumu bildirmeme rağmen bir Yanıt alamadım.
    Asıl önemli olan konu Şeref puanlarımın eksiye düşmesi...Konuyla ilgili mağduriyetimi bildirdim.bir Yanlışlık oldugunu oyun kurallarına dikkat ettiğimi belirtmeme rağmen yine bir cevap gelmedi !
    support'a ulaşmak için bir kurumdan randevu mu almak gerekiyor?Ya da şikayet metni mi İngilizce mi yazmam gerekiyor?
    2009 yılından beri oyunu oynarım,ciddi şekilde harcama Yaparım.açıkçası bigpointin bu duyarsızlığı güvenimi sarstı.
    Eğer bir ceza veriyorsanız sebebini de Söylemek zorundasınız.bedevadan oynamıyoruz.emek ve para harcıyoruz.Haksız yere eksi şerefe düşüyorsam ya da bu düzeltilmiyorsa ya da küfür eden oyuncu cezalandırılmıyorsa Hakkımızı kimden soracağız???

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gönderdiğiniz bilgiler eksik değilse veya yalnış değilse incelemeler sonucunda size 48 saat içinde dönüş yapılacaktır.
    Şeref puanınızın eksiye düşmesi konusunda bizlerin herhangi bir müdahalesi değildir. Şeref puanı düzeltmeniz için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.