Küresel Sunucu Hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BλƦØИ_ッ tarafından 3 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. küresel sunucuda aylık sıralamada banlanan hesaplar gozukuyor sureklı bu sunucu ıle kımse ılgılenmıyor galıba bunları kımse duzeltmıyormu bir diger konu ıse kuresel sunucuda bot dısında oynayan kısı sayısı 1 elin parmgı kadar bl haritası bottan gecınmıyor adamlar grup botu ıle ınvoke ve mindi esir almıslar pvp moduna kımse gecmedıgı ıcın ortlıkta cirit atıyorlar bir diger konu ise yine kımse pvp moduna gecmedigi için haritalara koyulan saturn npc gemılerin sayısı yetersiz bu sayı fazlasıyla artması lazım ve 100'lük görev serisi pvp sunucularına göre degil kuresele ozel sekılde tasarlanması gerekıyordu degısıklık yapılması gerekıyor low harıtası gorevleri var oyunda bottan baska oyuncu yok kımle gırıp yapcaz o gorevleri kapılardakı npc ler göreve işlemıyor

2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Aylık sıralamadan ceza işlemi alan oyuncular normalde oradan da silinmesi gerekmektedir, bir hata olmuş olmalı. Ceza alan kullanıcıların isimleri ile birlikte lütfen konuyu support ekibine iletin. Gerekli işlemler sağlanacaktır.

Saturn npclerin çok fazla olması gerektiği hakkında ki düşüncenizi raporlarımıza ekliyorum. Merkez ekibe en kısa sürede iletilecektir.

İyi Forumlar.

3. salix

salix User

Sayın modum ayrıca küreselde 5-x haritalarında düşman öldürme görevleri var, arkadaşın dediği gibi herkes pve modunda dolaşıyor, bu görevlerin yapılması çok zor oluyor, satürn npclerinin 5-x haritalarında da olması güzel olur diye düşünüyorum, başka arkadaşlar da desteklerse raporlarsanız sevinirim.

MURTYMAN ve Amiral34 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş