Kuiper kapısı hakkında bi kaç soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar daha yeni girdim darkorbite...Yeni kutular çıkmış 30-40 tane gg veriyor iyi güzel birde kuiper kapısı çıkmış şimdi az çok bilen arkadaşlara soruyorum daha hiç birşey bilmiyorum.

1.Bu kuper kapısı tamamen çıktımı yoksa şuanda beta aşamasındamı geri kalkıcakmı ? eğer beta aşamasındaysa neden test serverinde yapmadılar bunu ?
    2.Kuper kapısı toplam kaç bölüm (dalga değil) ?
    3.Kuper kapısının ödülleri ne yapan bitiren varmı 200 bin uridium veya tasarımmı çıkıyor hep ?
    4.Şu turuncu kutular ney boot_strenuer_key diye birşey yazıyor o neyle açılıyor içinden ne yazıyor...
    5.bide şu katlayıcı galiba özel ggleride etkiliyormuş öyle duydum yinede bi sorim dedim doğrumu ?
    evet daha yeni girdiğim için hiç birşeyi bilmiyorum biraz yardım ederseniz sevinirim iyi oyunlar

2. 1) Kalıcıdır. Etkinlik sonrasında da normal Galaxy Gate'ler gibi işlevine devam edecek.
    2) 5 Bölüm 54 Dalga
    3) Kapı ödülü 15 bin uridium. 5 tasarımın hepsi varsa uridium kazanma şansın var. Ama şans.
    4) Normal anahtarla açılıyorlar. İçinde ekstra enerji, roket vb. şeyler var.
    5) Doğru.

3. cevapların için teşekkürler sadece tek bi cevabına kafam takıldı 5 tasarımın hepsi varsa uridium kazanma şansın var diyorsun.Yani 5 tasarım olan herkese uridium kesin gelmiyor şansa bağlı geliyor doğrumu anladım ?

4. Evet. Mesela 1 tane yaptım bi süre önce ve bende bi tek pusat yoktu, bana pusat verdi. Olsaydı uridium alacaktım ama boşta çıkabilirdi. Zeta, Kappa, Epsilon, Satürn gibi mantık.

5. cevaplar için teşekkürler konu kitlenebilir ama yüzdeside verilse güzel olurdu çünkü diğer kapılarda bi verme yüzdesi var

6. pokemonTr6

pokemonTr6 User

Bu yeni kutulardan çıkan gg oranı düşürülmeli. 80 100 115 gg aldığım oluyor. Bu nasıl bi oran oyunda herşey yükselecek günde 20 30 50 k gg kasılacak 6 günde 300.000 gg bunlarla kapı yaparlar sürekli günde 1 milyon uridium belki daha fazla uridium kasılacak. rütbe puanları uçacak herkes birden full havoc herkül olacak argeler fullenecek. Bu nasıl bir oran lütfen değiştirilsin supporta mesaj atıyorum. Ben zaten fulüm ama full olmasam ezik olsaydım bile böyle bişey olmasını istemiyorum.

7. 300 bin GG ile kabaca 150 Zeta açılır. Bu da 3750 anahtara, 7500 günlük dosyasına, 7.2 milyon uridiuma, en az 30 milyon şeref ve en az 1 milyar tp ve tabii 3.8 milyon beyaza denk geliyor. Dedik ama dinleyen olmadı :)

8. eray

eray User

bütün konulara kopyala+yapıştır mı yapacaksın? Etkinlikle ilgili görüşlerini konusu var oraya yazabilirsin.Büyük ihtimalle bu konulardaki sorular cevaplandığı kilitlenecek.

9. pokemonTr6

pokemonTr6 User

önce yanlış konuya yazmışım sonra asıl yazacağım konuya yazdım bunu silmeyi unuttum. :D

10. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.