Kuiper kapısı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve i.klaket tarafından 13 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. i.klaket

i.klaket User

Ageis Elite, Citadel Elite, SpearHead Elite, Goliath Venom, Vengeance Pusat
    Bildiğiniz gibi kuiper kapısında yukarıdaki tasarımlar elinizde varsa uridium kazanma şansınız var. Benim elimde sarı ile yazdığım tasarımlar ile gemileri yok. Şimdi günlük ihaleden sadece tasarımları alsam gemileri almadan (kullanamayacağımı biliyorum, ama hesapta olması açısından) kapıyı yaparsam uridium kazanabilir miyim? Yoksa hem gemi hemde tasarım olmak zorunda mı? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

2. ÖMER.E

ÖMER.E User

sadece tasarım olması yeterli ödül gelmez ama aegis elit çok pahlıdır bunların yerine bi aegis alın inanılmaz hızlı credi kasacaksınız o sırada gelen credilerle AEGİS-CİTADEL-SEPAR tasarımlarını halledin
    gemi olarak aegis taraftarıyım :D

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar Bölümüne açmalısınız.

Kuiperdeki tasarım ödüllerini kullanabilmeniz için Geminin olması lazımdır.

Uridium ödülünü almak için ise sadece tasarım olması yeterlidir.Gemi olmasa da olur.

Keyifli Forumlar.

4. i.klaket

i.klaket User

yanıtlar için teşekkürler. Uyarınız içinde sağolun modum bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım. Konu hakkında öğrenmek istediğimi öğrenmiş bulunmaktayım. Konu kilitlenebilir. İyi oyunlar ve iyi görevler.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.Sizede iyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.