Kuiper Kapısı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MimarBaşı tarafından 20 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 2 sorum var.

1.şimdi 200 bin ödülü özel günlerde mi yoksa hafta içi her gün mü geçerli. yani tüm tasarımlar var tabi şans olduğunu da biliyorum.
    yani hafta sonu kapıları açıp hafta içi yapmak istiyorum.

2. Kuiper kapısını daha önce yapmadım yapan arkadaşlar ne kadar sürede tamamladı bilgi verirseniz sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Hafta içide küpier kapısını yapabilirsiniz. Kapının kendi verdiği ödüller ve bunların oranı değişmemektedir. Yalnız pazar günü, galaksi kapıları çifte ödül etkinliğinde kapıyı yaparsanız belirtilen ödülleri 2 kat alırsınız.

2. Sorunuz için üyelerimizin görüşlerini bu konu altında alabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. kuiperde dahil kapılardan gelen uridium ödülleri 2 katını veriyor mu ki ?

4. Uridium iki kat değil. Hafta içi de yapsanız şansınıza göre 215 uridium alabilirsiniz. Diğer tp, şp gibi ödüller pazar günü iki kat olur.

5. bende öyle biliyordumda fm öyle diyince dedim değişti mi.

6. Arkadaşım,kuiper kapısını dilediğin zaman bitire bilirsin.Burda alacağın ödüllerin ne olacağı.
    1. Bölünme kristali özel kutular aktifken tamamlarsan 30-40 arası alırsın,normal zamanlarda 8 adet veriyor.
    2.hafta sonu bitirirsen x4 cephanesi zaten vermiyor,urilerde katlamadan etkilenmez diğer ödülleri2 kat alırsın.
    3.kuiper kapısana has kapı bitirme ödülleri arasındaki tasarım hangarda var ise 200.000 uri alabilirsin.(Açıklamada şans ihtimali %25 )
    4.Hafta sonu özel ödülleri arasında( cerrah) surgeon tasarımı çıkabilir şansına bağlı olarak.
    Bu tasarımlar eğer hangarda mevcut ise şansına bağlı olarak 10.000 uri ve normal kapı ödülü olan 15.000uri alırsın.
    5.Kapı streuner kapısı diyede adlandırılıyor.Sadece tolamda 4 adet ubersibelon geliyor zorlanacağınız birtek onlar var.İyi cephane atarsan 35 dakikanı alır.Ekonomik olsun dersen 1 saati geçer.Hiçbir kapı ödülünde x4 ve uri 2 katı olmaz. Şansınız bol olsun.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Takım arkadaşımın ifadesini ve yönlendirdiği linki incelerseniz zaten şu ifade ile karşılaşırsınız;

Orada da ifade edildiği üzere uridium katlanmamaktadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.