Kuiper Kapısı Kapanmıştır Benim İçin

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 3 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Evet bir efsane daha bitti.Kuipper kapısı yapmak benim için ölüm dü ve heyecan duyarak yapardım.Uzun bir aradan sonra (Yaklaşık 2 sene) Kuipper kapısına girdim ve gayet rahat tamamladım.Nede olsa güçlenmiştim:).En ufak bi roket yemek sarsmıyordu artık beni.Ancak kapıyı bitirdiğimde büyük hayal kırıklığı yaşadım.Aldığım ödüller neredeyse ödediğimin 10 da biri kadardı.En son edindiğim bilgide de 200.000 urilik ödül kaldırılmış:(.3.400.000 tp 337.500 şp ye bu kapı yapılmaz bir daha oda % 70 güçlendiricilerle ha.Yeni ödüller eklenmezse benim için bu kapı sonsuza kadar kapanmıştır artık.Yapacak olanlara hayırlı olsun.

2. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konu başlığınız düzenlenerek uygun alana taşınmıştır.

Bizlerde isterdik ödüllerin aynı kalmasını.. :(

İyi Forumlar.

3. 200k urinin kalkmasının en büyük sebebi discpach gelmesi yüzündendir çünkü inbsanlar otomatik kapı yapmadan önce bile deli gibi kuiperden uri kasıyorlardı, şimdi otamatik kapı yapmayla milyonlarca milyarlarca uğüraşmadan uri kasarlar diye 10k ya düşürdüler sebep bu,

hani artık otamatik yapılıyor ya yap gönder robotu yap gönder robotu darkorbitin işine gelmedi :D

YARGU bunu beğendi.
  4. -TUNGSTEN-

-TUNGSTEN- User

Modum bende o kapıyı komple kaldırılmalı artık bir anlamı kalmadı ben hafta sonları en az 2 tane açıp yapıyordum şimdi bir anlamı kalmadı en azından o zaman bir ihtimal vardı belki 200k uri gelir diyorduk şimdi oda yok TP ŞP için o kapıyada uri harcanmaz gene Kappa yapmaya devam :D

benim düşüncemi dile getirmişsin zaten hep böyle olmadımı bir yeri yaptılar başka yerden kıstılar merak ettiğim konu şu konu hakkında bilgim yok fikirlerimi yazıyorum bu discpach olayını yapıp getiren ekip bunda kendi üstünlüğünü kuramıyormu :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ağustos 2021
    Dontforgetme bunu beğendi.
  5. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Haklısınız aslında kalkması iyi olmadı birçok oyuncu için ama olayın dolu tarafına bakarsak buradan kazanılabilecek haksız kazançların bir tanesinin önüne geçildi diye kendimi avutuyorum. :D

Kapının tek avantajı artık tasarım vermesi sanırım bu yüzden kalkacağını sanmıyorum ama belki gelecek güncellemeler ile içine hammadde eklenebilir kim bilir. :)

İyi Forumlar.

Dontforgetme bunu beğendi.