Kuiper Kapısı Ödül ve Duyuruları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghnengn tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghnengn

ghnengn User

Merhabalar tasarım çıkar diye bi tane kuiper kapısı yapayım dedim vip yok bişey yok 70 k x4 harcadım kapıdan bırak tasarımı hiçbişey gelmedi. kapı ile ilgili duyurulardada kapının ödülleri şansa göre dağıtacağı yazmıyor. bakın atacağım linkte bana bunun şansa dair tasarım çıkacağına dairbir tek kelime gösterin ben bu oyunu bırakayım. şimdi bana ya gerekli açıklamayı yapın yada ödüllerimin verılmesını istiyorum .supporta lınkı atıyorum bakın burda şansa verilcek diye bişey yazmıyor diye adamlar galiba okumadan etmeden bana aynı linki atıyorlar. son değişiklikler diye ayıptır onca para veriyoruz yazıktır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2015
  2. banada birşey vermedi o kadar x4 boşa gitti .

• Düzenleme sonrası , Oyuncu Eğer Kapı Ödüllerinde verilen Tasarımlardan birine sahipse , Şansına bağlı olarak Rastgele bir Tasarım verilecek , Eğer Rastgele verilen Tasarıma da sahip iseniz şansınıza bağlı olarak 200.000 Uridium hesabınıza aktarılacaktır.

3. Açıklamalar/Sözlük bölümünden Kuiper kapısının S.S.S konusuna bakarsanız şansa verildiğini görebilirsiniz.

Bu olayın şansa bağlı olduğu daha kapının ilk testinde biliniyordu ve forumda bunu tartışmıştık bile.

Kapı bütün sunucularda aktif olunca ilk günü hata diye kesin veriyordu sonradan şansa vermeye başladılar.

4. ghnengn

ghnengn User

bana bide bunu linkini atarsanız sevineceğim burdan başka forum varda benmi bilmiyorum

şimdi oldu teşekkür ederim adamlara supporta yazıyorum bana alakasız bişey atıyorlar ama ilk yazdığım mesajdaki yazıyı okudunuz mu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2015
  5. Vermiş olduğunuz linkte sarı yazılı maddelerin sonuncusunu okursanız şansa verildiği belirtilmiş.

6. ghnengn

ghnengn User

Oyuncu Eğer Kapı Ödüllerinde verilen Tasarımlardan birine sahipse , Şansına bağlı olarak Rastgele bir Tasarım verilecek , Eğer Rastgele verilen Tasarıma da sahip iseniz şansınıza bağlı olarak 200.000 Uridium hesabınıza aktarılacaktır. ----
    bakın kapı ödüllerinde verilen tasarımlara sahipse diyor o var ise başka bi tasarım veeilcek anlamına geliyor . ya gözünüzü seveyim 3 yıllık edebiyat öğrencisiyim okulu bıraktıracaksınız bana :)

7. Sanırım anlatımda hata var. Bu konuda sadece maddeyi düzenleyip konuyu kapatırlar yapacak bir şey yok malesef.

8. ghnengn

ghnengn User

çok teşekkür ederim kaderimize razı olacağız demek ki iyi günler.

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Genel olarak cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz

Kapıdan gelen ödüller şansınıza bağlıdır

Hiç bir Konuda Kapıdan kesin olarak bir Tasarım yada 200.000 Uridium kazanacaksınız yönünde bir açıklama yapılmamıştır

Kuiper Kapısına ilişkin bilgiler ; S.S.S. : Kuiper Kapısı konusunda mevcuttur ve Burada da tasarımların şansınıza bağlı olarak çıkacağı belirtilmiştir.

Ancak bu ödüller de değişikliğe gidilmiştir. Kuiper Kapısı Etkinliği - Bonus Kutuları ve Kapı Ödüllerinde Değişiklikler

Bundan sonra Kapıdaki Tasarımlardan birini kazanmanız durumunda , Kazandığınız Tasarım size var ise , Rastgele bir Tasarım yine şansınıza bağlı olarak verilebilir veya verilmez. Eğer Rastgele verilen tasarımda hesabınızda var ise , O zaman 200.000 Uridium hesabınıza aktarılır.

Ayrıca Kapı Hakkındaki görüşlerinizi , Kuiper Kapısı Sizce Nasıl? Konusuna yazınız

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.