Kuiper Kapısı Önerisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve _-ExecutiveChef-_ tarafından 22 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar Ben pusat gemisini çok istiyorum elimde iki adet de modülü var %10 hasar ve dp modulü pusat ı almak için sizce küiper mi yapmalıyım yoksa 250k uri ile mi almalıyım. Eğer kapı derseniz Gemim Solace Ve Venom var Full lf4 , 9 iris full havoç kapıyı x3 atarak yapabilirmiyim ve pusat çıkma ihtimali nedir acaba ?

2. legendw.

legendw. User

Geminizin yeterli prometheus ve B03 a sahip olmadığı açık. Pusat şu an sizin için gereksiz bir harcama olur.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca daha uygun bir köşeye taşınmıştır. Kuiper Kapısı size kesin olarak Pussat gemisini kazandıracağı kesin değildir. Öncelikle bonus ödülü almanız için kesin olmayan bir şansa ihtiyacınız var. Daha sonra ise aşağıda belirtilen 5 gemiden pusatın gelme ihtimali ise %20 olduğunu varsayarsak, bu kapı şuanda sizin için oldukça zararlı olacaktır.
    Pusat gemisi oldukça kullanışlı olabilir ancak ileri düzey oyuncular için tasarlandığını belirtmek isterim. Ekren seviyelerde pek fazla işinize yaramayacaktır. Onun için önceliğinizi Zeta Kapısı yaparak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Kazanmış olduğunuz anahtarlar ile Prometheus Lazer Topu yönünde yatırımlar yapmanız oldukça verimli bir erken seviye dönemleri geçirmenizi sağlayacaktır.

İyi Forumlar.

4. Ben pusat için baya kuiper yaptım çıkaramadım . Sonunda 250 k uri verip öyle aldım . Kuiper olayı biraz şans işi , kendi kararın tabi ama bu kadar çok istiyorsan kuiper için uri harcamak yerine direk 250 k uri ile gemiyi almak daha iyi olabilir .
    Ayrıca pusat avcı gemisi , çoğunlukla birilerini gafil avlarken kullanacaksındır , ekipmanların yeterince iyi değilse avcıyken av olabiliyorsun , hızlı eriyen bir gemi . Bol bol ema ve insta gerektiriyor , bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim .