kuiper kapısı son hali ????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √αίt_ѕєєᴾᵛᴾ-ᴮᴱᴺᴵᴹᴰᴵᴿ tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kuiper kapısının son hali nedir hala gg israfımı kapı ? yoksa sadece fantazi olsun diye girilcek bi kapımı..

WolfWar bunu beğendi.
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Forumda genel olarak tasarım ödülünün alınamamasından şikayetçi olanlar var. Ayrıca kapıda çok elit cephane harcanıyormuş. Üyelerimizden gelen geri bildirimlere göre kapı bu durumda.

İyi Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  3. Evet malesef kapı şuan ekstra enerji israfı ve dediğiniz gibi fantezi yapmak isteyenlerin girip yapacağı bir kapı niteliğinde. Yani kısaca büyük hayal kırıklığı yaratmış durumda.

WolfWar bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Her girdiğiniz zaman 200.000 uridium verse o zaman ekstra enerji israfı yada fantezi olmayacak anlaşılan.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

Modum bence vermeli sizce değilmi vermiyorsa bile en azından şans arttırılmalı (%50) olabilir :mad:

6. Merhaba ,

Vermesi iyi olabilir belki fakat bu düzenlemeden sonra da 200k uridium alanlar oldu. Yani bazı şeyler bizim hesapladığımız gibi olmuyor yada istediğimiz gibi olmayabiliyor. :)

İyi forumlar.

élf*LEGOLAS[éfé] ve WolfWar bunu beğendi.
  7. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

sayın modum,
    bence sizin moderatör olarak ve b.g. temsilcisi olduğunuzdan üyelere cevap verirken daha yapıcı olmalısınız.kinayeli bir şekilde üslup takınmanızı size yakıştıramadım.burada herkes saygı çerçevesinde fikrini beyan edebilir.sizin de göreviniz gerektiğinde tansiyonu düşürmektir.amacım kesinlikle polemik oluşturmak değil,fakat üslubunuz bana göre yanlış,belki de ben öyle algıladım.saygılar.

8. WolfWar

WolfWar User

Dostum sen bu forumda Kıyamet moddan daha düzgün üslup takınan biri göremezsen (diğer modlar ve arkadaşlar yanlış anlamasın onlara bir lafım yok hatta o arkadaşlarında üslübu çok hoştur fakat şuan burada konumuz KIYAMET admin :) )

9. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

doğrudur,zaten ben de o sebeple yazdım.çünkü bana sanki biraz sitemli gibi geldi.amacım eleştirmek değildi.dostça uyarı. :)

10. WolfWar

WolfWar User

Adam kötü birşey demedi ki sen yanlış anlamışsın :confused:

11. coder545

coder545 User

kapi suanda delta gibi cop ama bana 3 5 gg islemez riski severim diyosan 2 3 kapida cikar belki , seri kapi yapip alanlar var. Esas fantazi sans , adamlar cikip evet %5 sans var dese tamam diyip otururuz simdi acaba diyip denemek istiyoruz

WolfWar bunu beğendi.
  12. Merhaba ,

Ben sadece bir soru sordum yani kapı her yapınca verdiği tasarımlar varsa 200k uridium vermiş olsa o zaman kimse kötü demeyecekti ki ilk zamanlar kimse kötü demiyordu. Fakat oyunda bir takım hesaplamalar ve dengelemeler vardır. Bunlar bazen oyuncular için olumsuz düşüncelere neden olsa da inanın daha sonra bir çok kişi şikayetçi olacaktı.

Şimdi bu kapı diğer kapılar gibi oldu yani Zeta , Epsilon , Kappa yada Kronos kapısından çıkma olasılığı gibi bir şeydir.

İyi forumlar.

13. WolfWar

WolfWar User

Modum ama kapının normal ödülleride kötü :mad: Zeta, epsilon, kappa ya da kronosta en azından birşey çıkmas bile normal ödüller iyiydi kuieperde böyle değil işte bu nasıl bir dengeleme anlayamadım :mad: Şu oyun birkez olsun çok birşey istemiyorum sadece bir kez olsun oyuncuların kolayca yapabileceği ve iyi sonuçlar alabileceği birşey yapsa ne olur sanki biryeri mi eksilir zarara mı girer batar mı anlamadım ki :mad:

14. Merhaba ,

Dediğim gibi oyunla ilgili uygulama kararlarını bizler veremiyoruz. Bizler ancak iletebiliyoruz ama bu yapılacak anlamına gelmiyor.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  15. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

kapı her yapilista uri verse oyun batar odulun sans olmasi nornal olmus ama tek bir sıkıntı var en azından kapinin ciktigi ilk hqfta her yapilista uri verilseydi bari kimse bilmiyodu 1 gun sonra reset atilip odulun sans olcagini bazilari 1 gunde 6-7 kere yapti ben yetisemedim bazi sorunlardqn dolayi ama lutfen en azindan bikac gunluk de olsa kalpitekrardan her yapilista odul verse iyi olur bir de kesinlikle odulunde kalici olarak ucb elit mermisi vermesi lazimm

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuya gereken cevaplar verilmiştir.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.