Kuiper Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .Evliya-iDark[TecH]. tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kuiper kapısında 39\54 dalgada kaldım son 1 yaratık kalmakda. Fakat ben o yaratığa tıklayamıyorum . Tıklamadığım için yaratığı kesemiyorum ve diğer dalgaya geçemiyorum ve bu yüzden 1 hakkım gitti. Lütfen bi ilgilenir misiniz ? Neden böyle oldu ?

2. Kapıda teknik sorun var daha düzeltememişler. Test ederkende böyle sorunlar oluyordu.

Eğer hakkı geri almak istiyorsan supporta yazman lazım ama zor verirler.

3. Hımm peki tahmin olsada ne zaman düzelir ?

4. Belli olmaz.

5. kuıper kapısı ne ile ilgili çıktı?

6. Kıyamet ne zaman? :D

Soruyu ben hiç anlamadım ama içeriği streuner ile ilgili.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kapıda ki bu sorunu bildirmiştik. Ama daha düzeltilmemiş. Yaratığı kamikaze ile kesmeyi deneye bilirsiniz. Ayrıca kapınız patlarsa supporta durumunuzu bildirin.

Yeni bir GG kapısı olarak çıktı. İlgili bir kaynağı yok. Kapının içeriği streuner ilgili. BURADA bilgi bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. Modum test ederken kami bile işlemiyordu. Hayalete c4 atmak gibi :D

-UZMAN- bunu beğendi.
  9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Ben işe yarar belki diye düşündüm ama olmuyorsa yapacak bir şey yok. :)
    Etkinlik zamanında da böyle bir konu açılmıştı ayrıca geri dönüş konusunda test serverdeyken bile söylenmişti. Her halde zor bir sorun düzeltmesi uzun sürecek. Ama bir bu durumu yine ileteceğiz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.