Kuiper Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●Luciлusкα● tarafından 24 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Uzatmadan kısa ve net yazıyorum kuiper kapısını 140 bin uridium ile açmaya başardım kapı sonunda tasarım yerine 200 bin uridium aldım şimdi farz edelim ki yeniden açsam tasarım yerine 200 bin uri alsam bu döngü böyle devam edip duracakmı yoksa tasarım ve uri ilk sefere mahsus bir etkinlik mi ?

WolfWar bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

her seferi vermez sansina kalmis bize hic vermedi sansliymissin :D

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Şansınıza bağlı çıkadabilir çıkmayada bilir :)

4. Kapıdaki ödüller %25 şansa bağlı olarak verilmekte. Bir daha ki sefere 200k uri çıkmayabilir.

5. ghnengn

ghnengn User

açma açma kanma 215 verdığıne :) banada venom verdı dıye 2 tane açtım tahmın et ne çıktı :) :)

6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

%25 şansa kuiper yapıcağına %33 şansa zeta yap ödülleri daha iyi havoclarım ful dersen kappa yap kappanın %50 si dolu :)

7. Genelde her 3 kapıdan birisinde 215.000 uridium yada tasarım veriyor. Tabi bu sayı şansına göre değişiklik gösterebilir. İyi forumlar.

8. Teşekkür ederim arkadaşlar istediğim cevabı aldım.

Konu kilitlenebilir.

9. Merhabalar;

Konu istek üzerine kilitienmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.