Öneri Kuiper kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▂▃▄▅▆▇█▓ƬЦŖĶ▓█▇▆▅▄▃▂ tarafından 15 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim 25 arge bunların 5 tanesi daha yerleştirilme di arge sıfırladığım için baştan başladım kalın sıkmaya göre gidiyorum.
    22lf4 3kararsiz lf4 1hp lf4 8iris 1 apis
    2tanesi 7lw geri kalanı 6lw.
    Pet 15lw kami 3 var. Yeni gemiler hariç nerdeyse hepsi var. Bu gemiyle kuiper yapilirmi.

2. Kamikaze modülünü etkili bir şekilde kulanırsanız Kuiper yapabilirsiniz.

3. Bu ara bende bi tek pusat yok onun veya 200k urinin çıkma şansı tam olarak nedir.

4. %25 Olasılıkla 5 gemi tasarımından (Pusat, Venom, Aegis elite, Sperhead elite, Citadel Elite) rastgele bir tanesi çıkmakta. Tasarım sizde mevcut ise ek olarak 200.000 uridium kazanırsınız.

5. Yani bir bitirmede havoc herkul gibi net verme gibi biseyi yok eğer şans eseri verirse de tasarım varsa alıyorum değil mi 200k yi

6. Bildiğim kadarıyla dediğiniz şekilde:)

7. Teşekkürler anladım

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  8. Şanslar arkadaşın dediği gibi.

Diğer konuya gelirsek Yamato'yla bile yapabilirsiniz tek önemli nokta zamandır. Gemi ne kadar güçlü olursa o kadar az zaman ve cephane harcarsınız. Geçmişte 1500 vurarak alfayı yapardık tek fark kapının çok uzun sürmesiydi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.