kuıper kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***süper.falcon*** tarafından 25 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa konuyu doğru yere açıtımmı bilmiyorum sorum şu kuıper gemi veriyor ve verilen gemi eğer bende varsa 200k uri bana verilecekmi ayrıca hadesde tasarım veriyor diye hatırlıyorum onda da aynısı geçerlimi?

2. the_flood

the_flood User

200 k uri şansa bağlı olarak çıkmaktadır.Eğer verilen gemiler senin envanterinde mevcut ise 10k uri veriyor (eğer değiştirmedilerse)

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle Kuiper Kapısı hakkında geniş bilgiye buradan, Hades Kapısı hakkındaki tüm bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz. Kuiper kapısından 200.000 uridium kazanma ihtimali şu şekilde ifade edilmiştir;
    Eğer ilk çıkan gemiye sahipseniz rastgele bir tasarım daha verilir, bu verilen tasarıma da sahipseniz yine şansınıza bağlı olarak 200.000 uridium kazanabilmektesiniz. Fakat görüldüğü gibi ikinci tasarıma sahip olsanız bile %100 olarak 200.000 uridium alacaksınız diyememekteyiz çünkü tekrar şans faktörü işin içine girecektir. Hades kapısı ise gemi tasarımı vermemektedir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 25 Mart 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.