Kuiper Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ℓαηeт tarafından 8 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ℓαηeт

ℓαηeт User

arkadaslar bu ara evdeyim vakit gecsin diye oyuna giriyorum evde olmasam oyuna girmiyorum isallah ise baslarsam kompile birakacam bu ara mesbur diye giriyorum

olay 7 gunde kuper kapisi toplam sayi 20 verdigi ödul 0 simdi diyeceklerki kapida ödul alma sansin yuzde 5 birakin bu isleri bence miletle dalga geciyorsunuz botcularin acisini uri ceken oyunculardan cikardiyorsunuz ayip oyunda kimse birakmadiniz yazik eskiden 5 kere yapsak bir kere veriyordu

iyi yoldasiniz devam edin birde oyuna yeni baslayanlara sabir diliyorum kuper boylese zeta kappaya hic dusunemiyorum

tiskindim iyice haritalara oyuna bakiyorum yazik

2. emregz37

emregz37 User

2 kere yaptım hiç bişey alamayacağımı anlayıp bıraktım kuiperi havocu ce kappayı tam 10 kapıda fulledim herkülleri chromin telaşı etkinliğinde 1 haftadır kapı yapıyorum ve tüm urimi zamanımı kapı yapmaya ve pala toplamaya harcadım ve ne yazıkki etkinliği 1 gün erken bitirdiler ve son 2 kapımı yapıyodum 73 k chrominim vardı cyborg için biriktiriyordum 2 kapı sonra alacakken etkinliği bitirdiler sporta yazdığımda etkinlik süresi bittiği için yapacağımız bişey yok cevabını aldım1 haftalık emeklerim zamanım her şey boşa gitti bu haksızlık yüzünden bende bırakıyorum oyunu böyle haksızlık olduğu sürece bu oyun oynanmaz emeklerim boşa gitti sabah akşam oynadığım

ℓαηeт bunu beğendi.
  3. leylü

leylü User

3 kere yaptım 2 tane verdi tamamen şans arkadaşlar

ℓαηeт bunu beğendi.
  4. türk1453*

türk1453* User

sırf sen bırak diye özellikle yapmışlardır birisi ekranın başında oturup takip ediyor bakıyor eğer bot değilsen düğmeyi kapatıyor vermeyin buna diyor buda böyle bir oyun işte anlamak mümkün değil.sen yine iyisin ben geçen enayi gibi 30 kere yaptım hiç vermedi sana gene 0 vermiş bana oda yok..eeeh napalım enayiliğime doymayayım kolay yoldan köşeyi dönecem ya al sana köşe hemde 80 köşeli köşe artık kumar kapısınında tadı kalmadı.ama uri biriktiriyorum biriksin bu sefer 40 tane yapacam inşallah onda en azın bi 0 verir hiç vermemesinden iyidir.

5. ben de defalarca kere yaptım ama alamamıştım. İndirim var diye, uriler boşa gitmesin diyip, 2 tane açtım. Daha sonra yaparım dedim ve bir baktım ikisinden de çıktı. Daha sonra o gazla 2 tane daha açtım, sonra yaparım dedim, çıkmadı. :(
    Üstteki arkadaşların da dediği gibi. Tamamen şans.

6. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Sizi anlıyorum fakat ne yazık ki bu durum şansa bağlı bir durumdur.
    Son zamanlarda sizin çok fazla yapmanız ve ödül kazanamamanız sinir bozucu bir durum olmuş.
    Bu konuda bizim elimizden gelen bir şey yoktur, anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi oyunlar dilerim.